Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El taller del Peix, a l'Escola Sant Jordi

11 . Nov, 2011 a les 13:21 | 00:01:43
per gfigueres a La notícia del dia
2365 reproduccions
El Taller del peix neix gràcies a l'impuls dels ajuts de l'Eix 4 del Fons Europeu de la Pesca (FEP), gestionat pel GALLCE a la costa de les Terres de l'Ebre, amb col·laboració del Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat. L'objectiu és incentivar el consum de productes del mar entre els consumidors més joves. En el cas de l'Ametlla de Mar, l'encarregat de complir amb aquesta fita a l'Escola Sant Jordi és el cuiner del restaurant el Molí dels Avis. El taller destinat als alumnes de sisè, que consisteix en material audiovisual i fitxes facilitades pel Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat. A més, el cuiner del Molí dels avis, Josep Margalef, també realitzarà demostracions de com cuinar el peix, facilitat per la Confraria de Pescadors Sant Pere. El dijous 10 de novembre, es donà el tret de sortida al taller que tindrà lloc fins al maig-juny. Aquest taller s'impartirà en horari lectiu per les tardes de tres a quatre i mitja.
"El nostre objectiu és donar a conèixer als alumnes les diferències entre peix blau i peix blanc, i les múltiples vitamines que aporten. A més, volem fomentar la cuina i consum del peix entre els nens i nenes", ha explicat Josep Margalef, del restaurant el Molí dels avis.
Enguany aquesta iniciativa és un programa pilot, que des del GALLCE, el Grup d'Acció del Litoral de la Costa de l'Ebre s'espera perfeccionar i inclús exportar a  través del programa educatiu Euromediterrani a través del qual es pot difondre a altres països.


respostes a "El taller del Peix, a l'Escola Sant Jordi"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 737,98 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 199
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007