Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El Govern acorda destinar mig milió d'euros a dinamitzar les actuacions dels Grups d'Acció Local del sector pesquer

11 . Mai, 2017 a les 16:00
per drodriguez a La notícia del dia
1644 reproduccions
Una de les ponències de les 3es Jornades de Pesca i Aqüicultura, celebrades ahir a Tarragona, va fer referència al Grup d'Acció Local de la Mar de l'Ebre i la importància que tindrà en els pròxims sis anys per a la creació de noves oportunitats vinculades al sector del mar, a la revalorització del producte i a la diversificació de l'activitat econòmica.

Justament, el Govern català va acordar aquesta setmana destinar mig milió d'euros a dinamitzar les actuacions de cooperació dels Grups d'Acció Local Pesquer, dels quals 100.000 euros es destinaran a atendre la convocatòria del 2018 d'ajuts del Fons Europeu Marítim i de la Pesca.

Les actuacions de cooperació permetran als GALP catalans, el de l'Ebre i el de la Costa Brava, establir xarxes de col·laboració, projectes conjunts, i intercanvi de millores pràctiques amb altres grups europeus. I es prioritzaran les actuacions de cooperació amb els del Mediterrani per tal de trobar sinergies i impulsar projectes comuns.

Les estratègies de desenvolupament local pesquer serviran, per exemple, «per la creació de llocs de treball al sector, l'augment del valor afegit dels productes de la pesca i l'aqüicultura o la diversificació de l'activitat pesquera», ha explicat el gerent del GALP Mar de l'Ebre, Joan Alginet.

Foto: Xavier Solé


respostes a "El Govern acorda destinar mig milió d'euros a d..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 735,96 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 127
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007