Màx: º C, mín: º C

En directe

Tot a punt amb amb Fini Llaó i Imma Brull

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Naix el Butlletí Setmanal

31 . Gen, 2014 a les 09:32
per gfigueres a La notícia del dia
2772 reproduccions
Des de l'Àrea de Comunicació de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, La Calartv, que engloba l'emissora municipal , la revista "Des dels quatre cantons", i també el portal multimèdia www.ametllamar.cat/lacalartv, ara arriba el Butlletí Setmanal. Així, amb la voluntat de comunicació pública i, per tant, d'informar al màxim de gent possible del municipi, naix el Butlletí Setmanal, gratuït, en format paper que comprendrà les notícies destacades de la setmana. El número 0 surt aquest divendres i es podrà trobar a diversos punts de distribució del municipi. En concret, al Camp de futbol, al Cem, al Mercat Municipal, a Correus, a l'Ajuntament, a la Biblioteca, al CAP, a la Confraria de Pescadors, al Casal d'avis, al Telecentre, al CIP, i a les oficines de Turisme. Pel que fa a les urbanitzacions a Tres Cales, es podrà trobar a la fleca del centre comercial, i al Centre Social. I a Calafat al Supermercat, a  la fleca, i al Bar Restaurant Calafat.
"El Butlletí Setmanal és una evolució dels mitjans  de comunicació local. A més, actualment, ja s'està enviant aquesta informació online a més de 1.200 persones que s'han subscrit al butlletí digital. Així, conscients que hi ha gent que no està tant familiaritzada amb les noves tecnologies, hem decidit crear aquest Butlletí Setmanal en format paper del qual editarem  1.500 exemplars aquest divendres", explica Francesc Callau Director de la Calartv.
I és que actualment, tothom que està subscrit al Butlletí Digital rep cada divendres, les notícies destacades de la setmana en format online als seus correus electrònics. Aquests servei també és totalment gratuït i per subscriure's només cal enviar un correu a la calartv@ametllamar.cat i posar a l'assumpte subscripció butlletí.


respostes a "Naix el Butlletí Setmanal"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 751,49 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 192
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007