Màx: º C, mín: º C

En directe

Tot a punt amb amb Fini Llaó i Imma Brull

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Calartv aposta per la participació ciutadana

14 . Mai, 2010 a les 09:46
per gfigueres a La notícia del dia
2364 reproduccions
El portal la Calartv neix com un mitjà municipal d'informació local multimèdia on es fusiona la Cala Ràdio i la revista mensual Des dels Quatre Cantons. Al format àudio i text se li suma l'audiovisual amb la televisió. Una televisió a la carta amb concordança amb l'evolució de les noves tecnologies i d'Internet, en particular. Fins ara tots els usuaris registrats han pogut consumir les informacions i participar a través de comentaris, a més, han pogut personalitzar el seu avatar col·locant una fotografia, entre d'altres qüestions.  Però des del Departament de Mitjans Informatius de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar s'ha volgut donar un nou pas endavant en la vessant 2.0 de la web. Ara, els usuaris, a partir del 14 de maig, podran crear continguts a la web penjant els seus vídeos. Per poder fer-ho només caldrà entrar a la web (http://www.ametllamar.cat/lacalartv/) i registrar-se com usuari. Llavors, només s'ha de clickar dins de la secció ELS TEUS VÍDEOS i mitjançant un formulari, dissenyat per ser el màxim d'accessible, els usuaris podran penjar els seus propis vídeos. També podran pujar imatges, textos, fotografies i arxius àudio. Aquesta secció comptarà amb un tutorial on s'explicarà als navegants com poder penjar els arxius amb facilitat. Amb aquesta nova secció el portal web de la Calartv vol apropar la informació local als interessos de la ciutadania ja que, a part des ser un mitjà informatiu, la Calartv és un servei públic.
"Posar en marxa aquest servei 2.0 a la web permet que tota aquella gent que s'informa a través dels mitjans de comunicació local pugui aportar el seu gra de sorra. És a dir, que pugui mostrar-nos les seves inquietud. En definitiva, és una eina participativa més que posem a l'abast dels nostres usuaris i ciutadans. Volem que la gent entri a la web, que la faci seva, que pengi els seus vídeos i que comparteixi interessos comuns i tota mena d'activitats", va explicar Francesc Callau, Director de la Calartv.
I és que aquest portal multimèdia ha apostat, des del principi, per la participació ciutadana i les xarxes socials a Internet per donar impuls a aquesta web que ha representat una nova manera de crear i consumir informació local a l'Ametlla de Mar. De fet, la Calartv compta amb un grup al Facebook, una de les xarxes socials més populars a Internet.


respostes a "La Calartv aposta per la participació ciutadana"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 772,24 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 258
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007