La Cala ensopega contra el Remolins Bítem i perd per 2 – 1

18 . Set, 2017 a les 16:00
per drodriguez a La notícia del dia
1257 reproduccions
I en esports, el primer equip de La Cala no va poder sumar una nova victòria en el tercer partit de la temporada. Els caleros van perdre al camp del Remolins Bítem, per 2 – 1.

Tot i avançar-se en el marcador, amb un gol de Jordi Llaó al minut 14; els locals no van perdre la concentració i al 18' aconseguien l'empat. Als trenta de partit, sumaven un punt més. A la segona part, ni els de Bítem ni els de La Cala van aconseguir encaixar cap gol a porteria.

Els caleros segueixen amb els 3 punts guanyats a casa, i són tretzens a la classificació. El tècnic Josep Subirats s'ha mostrat content amb el joc i el compromís però ha destacat que «s'ha d'agafar confiança. No pot ser que cada setmana ens facin gol, en tema defensiu hem de treballar molt més, perquè no passin aquestes coses. Tot i així penso que vam estar millor que ells, però això és el futbol».

Aquesta setmana, arriba un dels primers partits importants al municipal, contra l'Ampolla. Un equip que ha sumat els 9 punts de 9 i que és segon només per ‘goal average'.

respostes a "La Cala ensopega contra el Remolins Bítem i per..."