Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb tu (dijous)

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

17 . Nov, 2010 a les 11:14
2194 reproduccions
Obrim el nostre informatiu amb la informació sobre el 7è Concurs de Pintura Vila de l'Ametlla de Mar perquè El Patronat Municipal de Turisme ja ha convocat aquest concurs que en el seu nou format reparteix més de 4000 euros en cinc premis diferents. I encapçalen els continguts comarcals la crisi, les vegueries i la sobirania centren el debat electoral dels caps de llista per Tarragona. I seguim en campanya electoral perquè Sabaté demana a Poblet que aclareixi si es dedicarà en exclusiva al Parlament o compaginarà càrrecs. També Grau demana el vot 'útil' a sindicalistes presentant ICV com la força que defensa els seus drets socials. I deixem la política per parlar-vos que el Matarranya s'incorpora a la candidatura de les Terres de l'Ebre per ser Reserva de la Biosfera. Al Trabucador, una línia subaquàtica posarà fi als problemes de subministrament elèctric. I als esports, el Cuafer encapçala la classificació de la lliga Costa Daurada de Futbol Sala.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 673,49 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 235
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007