Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

7è Concurs de Pintura Vila de l'Ametlla de Mar

19 . Nov, 2010 a les 13:10
per gfigueres a La notícia del dia
2299 reproduccions
El Patronat Municipal de Turisme (PMT) de L'Ametlla de Mar patrocina i convoca el 7è Concurs de pintura Vila de L'Ametlla de Mar. Al concurs, que es fa amb caràcter anual, poden participar artistes majors de 18 anys, qualsevol que sigui la seva nacionalitat o residència. Els autors poden concursar amb una sola obra de pintura, original i inèdita, i la tècnica a emprar és de lliure elecció, tot i que el tema comú per a tots és L'Ametlla de Mar. Al concurs no s'admeten pintures fresques ni muntatges efímers. El termini d'admissió de les obres comença a partir de la publicació de les bases, el dia 22 de novembre i s'acaba divendres 18 de març a les 13.30 hores.

Món artístic
El jurat, escollit pel PMT, estarà integrat per persones vinculades al món artístic i representants de l'organització del concurs i atorgarà el primer premi i el premi local. La resta de premis seran atorgats per les corresponents empreses, entitats i particulars i quedaran en la seva propietat. Tanmateix, el jurat pot declarar desert el concurs si considera que cap de les obres no té prou qualitat. La decisió del jurat serà per majoria i inapel·lable. Una vegada tancada la recepció de les obres, el jurat seleccionarà les obres finalistes que seran objecte d'una exposició a la sala de la SCER de l'Ametlla de Mar des del dia 21 al 29 d'abril. El veredicte i l'entrega de premis té lloc el dia de la inauguració de l'exposició. Dami Llaó, gerent tècnic del PMT, ens explicava que "els canvis introduïts l'any passat en el concurs de pintura Vila de l'Ametlla de Mar, que va deixar de ser un concurs de pintura ràpida, van ocasionar un increment en la qualitat i quantitat de les obres presentades al concurs. Això va fer que el concurs es consolidés i que continuem en aquesta línia. Esperem gaudir en aquesta edició d'una gra participació i una gran qualitat. Les pintures que es presentin s'exposaran conjuntament a la sala de la societat amb les fotografies de l'11è concurs de Fotografia Paisatgística de les Terres de l'Ebre".

Cinc premis
S'estableixen cinc premis. Un primer premi, Vila de l'Ametlla de Mar, de 1.500€. Un segon premi, Residencial Ecomar, de 1.000€. Un tercer premi: de 750€. Un quart premi, ADEC Assessors, de 600€. I un premi local de 500€. El 1r. premi quedarà en plena propietat del Patronat de Turisme. D'altra banda, el premi de Promoció Local va destinat a motivar l'activitat pictòrica dels artistes locals. Entren en aquesta categoria els artistes que estiguin empadronats a L'Ametlla de Mar que, alhora, també poden accedir a la resta de premis.



respostes a "7è Concurs de Pintura Vila de l'Ametlla de Mar"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 720,24 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 15
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007