Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

6è Concurs de Pintura 'Vila de l'Ametlla de Mar'

07 . Abr, 2010 a les 14:06
3089 reproduccions
El passat dijous 1 d'abril va tenir lloc el lliurament de premis del VIè Concurs de Pintura a la Sala de la Societat Cultural Esportiva i recreativa de l'Ametlla de Mar. L'acte va anar a càrrec del president del Patronat Municipal de Turisme, Antoni Montagut, que va estar acompanyat del regidor de Medi Ambient, Xavier Llambrich, de la regidora de Cultura, Mari Carme Martí, de la regidora de Festes, Teresa Callau, i de la regidora de Formació, Anna Gallard.

El Premi "Vila de l'Ametlla de Mar" va ser per Joan Martí i Buenaventura de l'Ametlla de Mar. El 2n. Premi "Residencial Ecomar" es va lliurar a Ricard Terraza i Llastari de Granollers. El 3r. Premi "Gràfica Daurada" va ser per Antoni Garcia i Bel de Vinaròs. Àngel Algueró i Borràs de Tortosa va rebre el 4t Premi: "Adec Assessors". I, finalment, el premi local va ser per la Marina Sánchez i Bosch de l'Ametlla de Mar.

Enguany s'han presentat 54 obres i, per tant, cal fer una bona valoració pel que fa a la participació al certamen.

"En aquesta sisena edició del Concurs de Pintura ha hagut un canvi, hem incorporat patrocinadors als premis. Estem molt satisfets perquè ha estat un èxit, un èxit de participació i de qualitat pel que fa a les obres pictòriques", va explicar Antoni Montagut, president del Patronat Municipal de Turisme.

El lliurament de premis d'aquesta sisena edició del Concurs de Pintura també va anar acompanyada de l'obertura de l'exposició de fotografia del Xè Concurs de Fotografia Paisatgística de les Terres de l'Ebre, també, a la Sala de la Societat Cultural Esportiva i Recreativa. Aquesta mostra fotogràfica es va poder visitar de l'1 al 8 d'abril.


respostes a "6è Concurs de Pintura 'Vila de l'Ametlla de Mar..."

Deixa'ns un comentariDescàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 720,77 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 45
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007