Màx: º C, mín: º C

En directe

Tot a punt amb amb Fini Llaó i Imma Brull

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

6è concurs de pintura "Vila de l'Ametlla de Mar"

10 . Des, 2009 a les 23:25
2698 reproduccions
Després de 5 edicions del concurs de pintura ràpida, el Patronat Municipal de Turisme enceta una nova edició amb una novetat principal. El concurs serà de pintura però no ràpida. Des del Patronat de Turisme s'ha considerat que el fet d'augmentar el temps en l'elaboració de les obres serà una avantatge pels artistes. Damià Llaó, Gerent del Patronat Municipal de Turisme explica que: "La principal novetat d'enguany és que deixa de ser concurs de pintura ràpida. Amb aquest canvi pensem que augmentarà la qualitat de les obres". Llaó també va afegir que "des de Turisme es crida a la participació ja que hi ha bons premis".

La col·laboració dels empresaris locals i particulars ha fet que el concurs compti amb uns premis amb dotacions econòmiques quantioses. En concret s'estableixen 5 premis. El primer premi, "Vila Ametlla de Mar" és de 1.500 euros. El segon , "Residencial Ecomar" és de 1.000 euros. L'artista que guanyi el tercer premi,”Joan Llaó”, del concurs és de 750 euros. I, 600 euros rebrà el guardonat amb el quart premi, "Adec assessors". Finalment, es farà entrega del premi local "Gràfica Daurada" de 500 euros. Aquest premi va destinat a motivar l'activitat pictòrica dels artistes locals.

Els artistes, a partir de 18 anys, que hi vulguin participar tenen de termini per presentar les obres fins el dia 19 de març a les Oficines del Patronat Municipal de Turisme de la planta baixa de l'Ajuntament. També es poden enviar per correu certificat.

Els premis s'atorgaran durant la inauguració de l'exposició conjunta dels concursos de fotografia i pintura que es portarà a terme per Setmana Santa a la Sala de la Societat Cultural Esportiva i Recreativa.

Per més informació, les bases estan disponibles a les Oficines de Turisme, o a la web: www.ametllamar.cat/turisme.


respostes a "6è concurs de pintura "Vila de l'Ametlla de Mar..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 689,25 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 42
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007