Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Duran i Lleida es reuneix amb el sector de la tonyina vermella a l'Ametlla de Mar

08 . Abr, 2010 a les 14:32
3128 reproduccions
Josep Anton Duran i Lleida es va reunir ahir a l'Ametlla de Mar amb els representants del Grup Balfegó, empresaris locals del sector de la tonyina vermella, per tal de conèixer de primera mà la pesca, engreix i comercialització de la tonyina roja que duu a terme aquesta empresa calera.

Duran i Lleida va visitar les instal·lacions acompanyat dels representants del Grup Balfegó, Manel Balfegó i Pere Vicent Balfegó, de l'alcalde del municipi, Andreu Martí, el regidor de Turisme, Antoni Montagut, i el diputat provincial Joan Josep Malràs.

El diputat de Convergència i Unió va voler transmetre, a través d'aquesta reunió, el suport al sector de l'encerclament de la tonyina vermella. "El diputat Jordi Jané, al Congrés, el Maldonado, al Senat, i tot el Grup Parlamentari de CiU hem donat suport al sector de la tonyina vermella. Jo mateix m'he reunit amb la ministra i ho fet davant els representants de les confraries de pescadors. Per tant, nosaltres donem suport a aquesta activitat, considerem que és vital per un conjunt de famílies que viuen de la pesca de la tonyina. Per tant, jo expresso el suport tota, de fet, la meva visita respon a una gestió prèvia que vaig fer i per això em van convidar", va explicar Duran i Lleida. El diputat de Convergència i Unió va afegir que "a més, la pesca de l'encerclament és la que garanteix aquelles prevencions ecològiques que, lògicament, molts sectors tenen respecte aquest tipus d'activitat".

Per la seva part, l'alcalde del municipi Andreu Martí, es va mostrar satisfet amb el suport que ha demostrat sempre Josep Anton Duran i Lleida i Convergència i Unió. "Nosaltres com a grup municipal i, també, com Ajuntament pensem que com més suports tinguem en la defensa del sector pesquer i altres qüestions millor. Duran i Lleida com a portaveu del grup parlamentari al Congrés dels Diputats sempre ha estat informat i ha donat suport al sector de la tonyina vermella. Per aquest motiu ha volgut conèixer de primera mà l'opinió d'aquest sector a l'Ametlla de Mar i estem molt agraïts", va explicar Andreu Martí.

A la tarda va continuar la reunió de treball i després el diputat es va traslladar a Tortosa.


respostes a "Duran i Lleida es reuneix amb el sector de la t..."

Deixa'ns un comentariDescàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 704,46 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 138
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007