Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Felip Puig diu NO al cementiri nuclear durant la visita a l'Ametlla de Mar

25 . Gen, 2010 a les 17:30
2371 reproduccions
Felip Puig durant l'acte a la Societat Cultural Esportiva i Recreativa va explicar que davant la possibilitat que demà dimarts l'alcalde d'Ascó, durant la realització d'un ple extraordinari, dugui a terme la moció que plantejarà Ascó com a candidatura al magatzem, Puig va ser molt clar. "Hem dit molt clarament que ens oposarem a aquesta instal"lació a Ascó. A més, hem recordat a la nostra gent que tot i respectant la seva autonomia democràtica, si presenten aquesta candidatura haurem de suspendre'ls de la militància al partit. D'altra banda, emplacem a que sigui el govern de Catalunya, a través d'una opinió única i unida qui prengui una decisió”, va explicar Felip Puig. A més, el convergent va exposar que "no potser que hi hagin partits polítics que vagin a les manifestacions a dir que no a l'energia nuclear i, en canvi, al govern, el president Montilla amb el seu silenci ubiqui el cementiri a Catalunya".
Felip Puig va recordar que "són unes instal·lacions que no s'han d'ubicar a Catalunya. El parlament s'ha posicionat en contra, no hi ha consens al Territori i en aquests moments Catalunya ja té una quota de contribució a l'energia amb tres centrals nuclears. Crec que és més que suficient perquè ara tinguem d'acollir tots els residus de les centrals espanyoles".

A l'acte va ser acompanyat per Andreu Martí, alcalde del municipi, i Joan Pere Gómez, regidor de l'Ametlla i secretari d'organització de Convergència. Per la seva banda, l'alcalde del municipi va voler deixar clar el posicionament de l'Ajuntament davant la possible col·locació del cementiri. "No volem que a la història se'ns recordi per haver contribuït a aquest cementiri, ja tenim prou quota energètica. Per tant el que toca es fer-ho a altres llocs. A més a més, sabem tots que ja es va aprovar una proposta al Parlament de Catalunya on es demanava que no s'ubiqués el cementiri de residus ni a les Terres de l'Ebre ni a Catalunya. Exigim que es compleixi la proposta aprovada al Parlament", va explicar Martí.

D'altra banda, Puig va expressar la voluntat de Convergència de posar el partit a la disposició del poble de les Terres de l'Ebre i de Catalunya per tal de fer front a la crisi i aconseguir més inversions, en definitiva, més respecte pel Territori. A més, va criticar la gestió de subvencions del govern català. En concret les associades a la Llei de Barris i a la de millora de les urbanitzacions. Felip Puig va assegurar que si en un futur convergència governés el país, l'Ametlla de Mar i les Terres de l'Ebre es tindran en compte.

A l'acte van assistir Ferran Bel, alcalde de Tortosa, i Francesc Sancho, alcalde de l'Ampolla entre d'altres regidors i regidores de Convergència de les Terres de l'Ebre.


respostes a "Felip Puig diu NO al cementiri nuclear durant l..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 156,25 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007