Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Creu Roja

15 . Jun, 2012 a les 13:56
per otomas a La notícia del dia
5059 reproduccions
Amb l'estiu, la Creu Roja inicia la seva temporada d'atenció a les platges. Aquest any és de l'1 de juliol al 31 d'agost. Enguany la crisi ha fet retallar l'aportació del consistori al conveni amb l'entitat i, per aquest motiu, des de la Creu Roja s'han hagut d'emprendre mesures de reajustament. Per exemple, l'atenció a la platja de l'Estany es suprimeix. I, per tant, es contractarà menys personal. A la resta de platges, però, es continuarà atenent als banyistes amb normalitat. Les platges són : Calaforn, Sant Jordi, Calafató, l'Alguer i Pixa-vaques. La Creu Roja també comptarà amb una embarcació de salvament.

D'altra banda, es redueix mig hora l'horari d'atenció. Enguany serà d'11:30 a 18:30 de la tarda.

Recordem que des de Creu Roja es forma al personal de les platges a través del curs d'Atenció Sanitària Immediata nivell 2, de 50 hores, que comença al mes de febrer, i l'aquàtic, també de 50 hores. A més, el personal ha de reciclar els seus coneixements cada dos anys.


respostes a "Creu Roja"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 125,00 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007