Màx: º C, mín: º C

En directe

La patxanga amb amb Francesc Callau, Juanjo Balfegó, José Mari Llaó, Òscar Farnós i Ricardo Fernández

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Jornada reivindicativa

11 . Oct, 2012 a les 13:48
per otomas a La notícia del dia
2142 reproduccions
Aquest 12 d'octubre, dia de la Hispanidad , la Cala per la Independència, vinculada a l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), prepara una jornada reivindicativa. I és que el proper divendres, fa dos anys de la consulta per la independència que va realitzar la llavors anomenada Cala Decideix. Una consulta que va comptar amb un 19% de participació, i en la qual va guanyar el sí amb el 94% dels vots. En motiu d'aquest aniversari, i tenint en compte el nou context nacional, des de la Cala per la Independència, amb el suport de l'ANC, s'organitza una caminada al Castellet de l'Esteve, on es plantarà l'Estelada, i un dinar popular al parc del Bon Repòs. .

"Crec que és important que aquest 12 d'octubre tots els caleros puguem recordar aquest dia. Una jornada important en la qual farem la segona plantada de l'Estelada, al Castellet de l'Esteve, i després farem aquest dinar al Parc del Bon Repòs. Animar a tots els caleros a participar-hi i a estar pendents del transcurs del que està succeint a nivell informatiu de la Independència perquè crec que el camí cap a l'estat propi està avançant moltíssim. Des de l'Ametlla de Mar, i la Cala per la Independència intentarem que es faci molt més curt del que és", subratlla Dani Rodríguez, vocal de la Cala per la Independència.

El preu del dinar popular és de 10 euros. Els llocs de venda de tiquets són: al Bar del Bon Repòs, Casa Ramonet, Casa Serafí i al Restaurant La Serra.


respostes a "Jornada reivindicativa"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 782,24 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 125
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007