Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Dissabte es presenta IRuralNavigator per millorar els servei de seguretat i emergències en rústica

17 . Abr, 2015 a les 13:26
per otomas a Ajuntament
1959 reproduccions
Dissabte a les 17h a la Sala d'Actes de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar tindrà lloc l'acte de presentació de l'Aplicació IRuralNavigator, servei que permet reduir errors de localització i temps d'arribada dels cossos de seguretat i emergència, en casos produïts en propietats en rústica.
La Policia Local i el Servei d'Urgències Municipal de l'Ametlla de  Mar han estat durant els darrers mesos col·laborant amb aquesta iniciativa privada amb l'objectiu de posar a prova la seva eficàcia sobre el terreny. Aquesta és una aplicació, tant per a sistemes IOS com Android, que permet obtenir informació cadastral geolocalitzada de tot el terme municipal. A través d'aquesta aplicació pionera, els serveis d'emergències i seguretat poden actuar amb més eficiència i celeritat.
"Cal tenir en compte que el terme municipal de l'Ametlla de Mar és de prop de 67 Km2 i hi ha molta zona rústica de difícil accés i localització. Aquesta aplicació permet agilitzar l'accés a aquesta informació i actuar amb més rapidesa. De vegades la vida d'una persona depèn de segons" , subratlla Andreu Martí, Alcalde de l'Ametlla de Mar.
A més, aquesta aplicació que començarà a utilitzar-se al 100% de manera immediata, no li costarà ni un cèntim a  l'ajuntament calero. I és que la utilització d'aquesta app des dels serveis municipals sorgeix de l'acord entre el consistori i els desenvolupadors de l'aplicació per la col·laboració en la posada en funcionament del sistema.
IRuralNavigator està basat en la idea i l'experiència personal del policia local Rodrigo Teba i desenvolupat per l'empresa Moybu, i a més d'obtenir les dades en temps real de qualsevol punt del municipi, permet la possibilitat de compartir la informació via correu electrònic de manera immediata entre els cossos d'emergències i seguretat. Per tant, s'augmenta la coordinació millorant la capacitat de resposta a la ciutadania.
A més, l'acte de presentació comptarà amb la projecció del documental "l'APP de Rodri", de la productora DICKROIK, on s'expliquen diverses experiències personals de gent que viu en rústica, i que forma part del projecte de plataforma de cinema independent Spory Hunter. També s'aprofitarà per lliurar una tableta amb l'aplicació i una llicència d'utilització als Mossos d'Esquadra, Bombers de la Generalitat, Policia Local i Servei d'Urgències Municipal.


respostes a "Dissabte es presenta IRuralNavigator per millor..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 703,46 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 18
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007