Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Cloenda del curs 2009-10

14 . Jun, 2010 a les 11:44 | 00:01:40
per otomas a La notícia del dia
1837 reproduccions
Divendres 12 de juny va tenir lloc la cerimònia de cloenda del curs 2009-10 per a 28 alumnes de segon de batxillerat i 10 del cicle formatiu de gestió administrativa. Xavier Sánchez, director de l'IES Mare de Deu de la Candelera, va fer de mestre de cerimònies en un acte molt emotiu, com sempre, barreja de joia i enyorança, en les seves pròpies paraules, que va agrupar alumnes, professors i familiars. La cerimònia va comptar amb moments molts especials com el lliurament d'orles als alumnes, de diferents presents al professors, d'alguna que altra broma i de flors als pares. Per finalitzar l'acte es va oferir un pica-pica que va arrodonir l'acte de comiat del curs. Xavier Sánchez va fer una valoració molt positiva d'aquesta promoció d'alumnes i del curs en general. "Un altre any fem la festa de comiat del batxillerat i del cicle formatiu, que ens resulta molt entranyable i que ja està molt arrelada al nostre centre. És la manera d'acomiadar-nos de tots els alumnes que han passat tants anys amb nosaltres i que ara ens deixen per fer un nou camí però segur que sempre tindran un rècord de l'institut". També la regidora d'Educació, Mari Carme Martí, va ser present a l'acte. "Com cada any, al juny, ens trobem per celebrar que els alumnes han acabat el curs. Es fa l'entrega d'orles i estem tots aquí, amb les nostres millors gales perquè és un dia molt especial. Ho passem bé, que és el principal".

Nivell molt alt
Enguany, ha hagut alumnes amb notes molt altes a batxillerat i s'han pogut donar les dues que per norma es poden posar. Però, a més dels excel·lents, també ha hagut un bon grup d'alumnes que han tret una mitjana de notable molt alt. A banda de l'orgull a l'expedient per als alumnes que han obtingut matrícula, suposa la matrícula gratuïta en el primer any d'universitat. Ara només resta esperar els resultats de les notes de la selectivitat dels que tothom està pendent.


respostes a "Cloenda del curs 2009-10"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 628,52 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007