Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Nou producte turístic

16 . Set, 2015 a les 14:28
1727 reproduccions
Nou producte turístic amb segell calero
Un riu de tradicions, un mar de sentiment neix amb l'impuls de l'agència turística Calyper amb l'objectiu de promocionar les tradicions ebrenques.

La setmana passada es va presentar un nou producte turístic a les Terres de l'Ebre amb el segell de l'empresa calera Calyper. "Un riu de tradicions, un mar de sentiments", així s'anomena aquesta activitat que ja està al mercat i que pretén conjugar l'experiència en l'àmbit de les tradicions del territori de Josep Bertomeu "Polet", un dels dinamitzadors més importants del territori si parlem de les tradicions ebrenques i més concretament del Delta de l'Ebre i l'experiència en la gestió de grups turístics de Josep Maria Callau, responsable de Calyper.

Segons Lídia Callau, de Calyper, "aglutinen l'experiència comuna, un d'ensenyar les tradicions del Delta i l'altre d'atreure visitants al territori i creen un producte turístic que pugui atreure l'interès de visitants i promocionar les tradicions i el territori".

Josep Bertomeu més conegut com "Polet" i Josep Maria Callau amb el sobrenom de "Josep de Madrinet" han creat aquest producte amb l'objectiu d'ensenyar i traslladar l'interès per les tradicions dels diferents actius turístics i culturals de les Terres de l'Ebre, amb una important aportació dels costums del Delta de l'Ebre, centrades en la finca Riet Vell, on es cultiva l'arròs ecològic més car del món.

Un riu de tradicions, un mar de sentiments es va presentar el passat dia 8 de setembre al Museu de la Ceràmica Popular de l'Ametlla de Mar, i van participat diferents directius, productors i comerciants de diferents empreses de les Terres de l'Ebre.


respostes a "Nou producte turístic"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 704,05 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 105
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007