Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició migdia

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El vídeo promocional de Turisme guanya el 18è premi Jordi Cartanyà

20 . Nov, 2009 a les 16:00
3008 reproduccions
L'alcalde de l'Ametlla de Mar, Andreu Martí, va recollir el passat dijous a la nit, en el transcurs del sopar anual de la 20ena Nit del Turisme de la Costa Daurada i de les Terres de l'Ebre que organitza el Patronat de Turisme de la Diputació Diputació de Tarragona, un distintiu que reconeix el treball del Patronat Municipal de Turisme en l'elaboració del DVD promocional de la població que es va presentar aquest estiu i que pretén mostrar La Cala al món. El premi s'incloïa en la modalitat Jordi Cartanyà, que ja porta 18 edicions, i que també va atorgar un distintiu al Consell Comarcal del Priorat per la seva campanya publicitària en premsa escrita que ressalta el principal atractiu de la zona, els vins.També es va lliurar el Premi Costa Daurada que va recaure en la persona de Josep Espelt, president del grup hoteler H10 per consolidar i expandir una cadena hotelera que va néixer a la Costa Daurada. Andreu Martí, alcalde del municipi: L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar i de manera particular el Patronat de Turisme ha estat guardonat com a premi al bon treball per la promoció de la nostra costa amb aquest DVD. Martí, va afegir: "A més, vull aprofitar per agrair la feina que han fet tant el regidor com tots els tècnics. D'altra banda, cal destacar que aquest acte ha servit com a plataforma per a fer publicitat de la nostra marca, La Cala. Un poble que cada vegada fa un pas més per arribar al turisme promocionant la nostra costa".

El Jordi Cartanyà té l'objectiu general de premiar les diferents activitats i iniciatives de promoció del sector que versin sobre aspectes turístics de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre. La dotació econòmica total del premi és de 6.000€ que es distribueixen en parts iguals entre les dues categories premiades, una per a les accions de promoció del litoral de la Costa Daurada i/o les Terres de l'Ebre, en aquest cas el DVD de La Cala, i una altra per a les accions de promoció de l'interior, enguany els vins del Priorat.

A la vetllada, que es va celebrar en el nou centre de convencions de Port Aventura i que va aplegar més de 600 professionals del sector turístic de la demarcació de Tarragona, va assistir el conseller d'innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, al que el president de la Diputació, Josep Poblet, va transmetre els aspectes del sector que més li preocupen. Per la seva banda, Joan Aregio, president del Patronat de Turisme de la Diputació, va reflectir en els seus parlaments la incidència de la crisi en el sector turístic de les dues marques turístiques de Tarragona.

El DVD premiat conté imatges aèries de la població que s'han realitzat utilitzant moderns sistemes tècnics que permeten generar una gran riquesa visual, amb molta varietat de plànols, arran de terra i subaquàtiques, sempre en moviment però estables. Tot per tal de mostrar la bellesa de la costa de La Cala, les seves platges i cales, el port pesquer, la subhasta de peix, el Museu de Ceràmica i la gastronomia amb els seus plats típics entre d'altres elements característics de la població.respostes a "El vídeo promocional de Turisme guanya el 18è p..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 704,52 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 119
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007