Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Excursió de l'Azimut al Castellet de l'Esteve

04 . Nov, 2009 a les 14:55
1949 reproduccions
Per tal de celebrar el 45è dia del camí de muntanya, el grup Azimut va organitzar una excursió per la vessant marítima de la feréstega serra de mestral fins assolir el cim del Castellet de l'Esteve. La sortida, que va tenir lloc el passat 25 d'octubre, va comptar amb una gran participació.
Segons Agustí Pallarès, membre del centre excursionista Azimut, “aquesta activitat es va englobar dins les accions previstes per a la celebració del 45è dia del camí de muntanya que es van organitzar a les Terres de l'Ebre.”. A més, Pallarès va afegir que “l'objectiu d'aquestes activitats és recuperar i donar a conèixer diferents itineraris i senders del Territori".El Centre Excursionista Azimut ja porta diverses ascensions al Castellet de l'Esteve per tal de recuperar aquest símbol.
El Castellet de l'Esteve és un bloc calcari de forma singular que es troba al límit sud-est del terme municipal de Tivissa. La panoràmica des de dalt és impressionant. Des d'aquest indret s'observa la zona nord del Delta, la serra del Montsià, la serra d'Irta (dins del País Valencià), les serres de Cardó - Boix, el Mont Caro, les muntanyes de Tivissa i la Plana i el Golf de Sant Jordi.


respostes a "Excursió de l'Azimut al Castellet de l'Esteve"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 674,11 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 160
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007