Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El contracte de la carretera d'accés sud es modificarà afegint 467.000 € al pressupost per millorar la infraestructura

01 . Ago, 2017 a les 18:00
per drodriguez a La notícia del dia
1388 reproduccions
El ple de l'Ajuntament va aprovar, aquest dilluns al vespre, la modificació del contracte de la carretera d'accés sud que està actualment en construcció. Concretament, s'incorporaran al pressupost inicial, una partida de 467.000 euros que permetrà realitzar millores, com per exemple la instal·lació d'hidrants en tot el traçat de la via.

La part més important d'aquest complementari, però, se l'endú la col·locació d'un calaix a l'alçada de la platja de l'Estany Podrit, amb l'objectiu de salvar el barranc i no malmetre més el talús. També la cimentació, ja realitzada, al barranc de l'Àlia per protegir la canonada d'aigua, tal com va demanar el Consorci d'Aigües de Tarragona.

El punt es va aprovar amb els vots a favor d'ERC, Compromís per la Cala i Plataforma Calera, i l'abstenció del PDeCAT. Un altre dels punts aprovats, per unanimitat, és el conveni d'adhesió al programa d'homogeneïtzació dels processos i mecanismes de tramitació dels tributs i cotitzacions socials amb l'Agència Tributària de Catalunya.

Després del ple, l'alcalde de l'Ametlla de Mar, Jordi Gaseni (ERC), explicava que el pressupost addicional del projecte de la carretera d'accés sud permetrà millorar l'obra i que s'adeqüi més a l'entorn.

Per la seva part, el portaveu de Compromís per la Cala, Antonio Espuny, apuntava que aquest modificat servirà per poder tancar els problemes derivats de no haver contemplat totes les necessitats en l'aprovació inicial.

D'altra banda, el grup de Plataforma Calera va demanar al govern que s'actuï a la platja per a gossos, Bon Caponet, netejant-la de restes vegetals acumulades i instal·lant-hi una dutxa per poder refrescar les mascotes. El portaveu, Joan Font, també va demanar informació sobre l'agermanament amb Palamós.

Per últim, el portaveu del PDeCAT, Joan Pere Gómez, ha dit que el ple ha estat de tràmit i que l'actual govern no té un lideratge en acció municipal. En la sessió plenària també es va aprovar fixar les dues festes locals per l'any vinent, el 2 de febrer i el 29 de juny.


respostes a "El contracte de la carretera d'accés sud es mod..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 703,83 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 104
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007