Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'embarcació dels Bombers instal·la la seva base al Club Nàutic de l'Ametlla de Mar aquesta primavera

10 . Mai, 2017 a les 17:20
per drodriguez a La notícia del dia
1773 reproduccions
Els Bombers de la Generalitat han instal·lat, aquests mesos d'abril i maig, la seva embarcació de salvament al Club Nàutic de l'Ametlla de Mar. Durant aquesta primavera, els bombers del Grup d'Actuacions Especials (GRAE) Subaquàtic han programat diverses activitats a la costa calera.

Una d'elles ha estat el recolzament a les proves de natació en mar obert, que s'han celebrat en els darrers dies a la població. També estan duent a terme diferents pràctiques d'immersió en profunditat. I per el pròxim dia 25 han previst una pràctica on es simularà la recerca de dos pescadors a la zona del Castell de Sant Jordi.

Precisament, amb activitats com el simulacre es vol enfortir llaços amb el parc de Bombers calero, però també amb cossos com el SUM o la Policia Local. Per aquest motiu, l'alcalde Jordi Gaseni, ha destacat que gràcies a l'activitat marinera i a l'activitat turística de la zona, aquest embarcació pot donar un molt bon servei.

«És molt interessant, degut a la nostra situació al golf de Sant Jordi, tenir l'embarcació a la població com a base, perquè pot arribar i donar serveis a molts indrets de la costa. De moment, la tenim aquest abril i maig, però tenim ganes que puguem consolidar aquest recurs d'emergències d'una manera més fixa», apunta l'alcalde.

I és que davant la bona acollida de la unitat, el GRAE està valorant la possibilitat de quedar-se durant el període d'estiu. De fet, s'està treballant en instal·lar la base al port pesquer del municipi o bé, si les obres que s'estan realitzant ho impedeixen, ubicar l'embarcació al Port de Calafat.


respostes a "L'embarcació dels Bombers instal·la la seva bas..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 676,63 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 196
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007