Màx: º C, mín: º C

En directe

Tu tries amb amb Fini Llaó

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ajuntament ampliarà el pressupost del 2017 amb més d'1 milió d'euros destinats a actuacions i sentències

29 . Mar, 2017 a les 18:00
per drodriguez a La notícia del dia
1555 reproduccions
L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ha detectat, durant enguany, la necessitat de modificar el pressupost i ampliar alguns crèdits, per tal d'incloure la recuperació de l'IVA de la Cala Gestió, l'aportació del Pla d'Acció Municipal (PAM) de la Diputació de Tarragona i altres partides que han sorgit aquests últims mesos. Aquesta modificació està prevista que s'aprovi dijous durant el ple municipal.

La recuperació de l'IVA de La Cala Gestió ha suposat que l'Ajuntament no haurà de fer una aportació a l'empresa municipal pel pagament del préstec de la residència d'avís, i d'aquesta manera es podran destinar uns 440.000 euros a inversions i despeses. Tal com explica l'alcalde de l'Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, gràcies a aquest ingrés «hi haurà més marge de maniobra a escala pressupostària».

Les partides modificades sumen un total d'1.130.000 euros. Entre les despeses incloses, hi ha uns 640.000 euros destinats a les dues sentències, la del Bon Repòs –dels 90.000 euros més interessos pendents en el conveni signat pel cessament de l'activitat hotelera– i la de Les Tres Cales, que anul·la la municipalització del servei d'aigua d'aquesta urbanització, valorada en 541.500 euros.

A la modificació també s'ha afegit la pavimentació d'alguns carrers del nucli urbà i de Les Tres Cales, valorada amb 265.000 euros –la gran part provinents del PAM d'aquest 2017–. L'execució d'aquestes obres està prevista abans de l'estiu. Una altra actuació reflectida al pressupost ha estat l'ampliació del cementiri municipal, que ha finalitzat amb cost d'uns 26.800 euros.

S'ha inclòs també el manteniment, la reparació i la conservació d'infraestructures com ara la neteja de les platges amb uns 87.000 euros, o la reconversió a zona de vianants d'alguns carrers del nucli urbà. En concret seran els carrers Candela, Nou i Concepció Arenal, i on es destinaran un total de 60.000 euros. I també el conveni, valorat amb 31.000 euros, amb la Fundació Mercè Pla, encarregada de gestionar el Centre Ocupacional per mantenir-lo en funcionament.


respostes a "L'Ajuntament ampliarà el pressupost del 2017 am..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 713,61 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 104
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007