Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

S'asfaltaran pròximament trams en mal estat de carrers a Les Tres Cales i al nucli urbà

27 . Abr, 2017 a les 17:00
per drodriguez a La notícia del dia
1935 reproduccions
L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar iniciarà, pròximament, les obres d'asfaltatge de diversos trams malmesos dels carrers de Les Tres Cales i del nucli urbà. En total, s'utilitzaran 21.000 m2 d'asfalt aglomerat, amb l'objectiu de renovar els paviments que es troben en mal estat.

La zona d'actuació del nucli urbà inclou els trams malmesos dels carrers Països Catalans, Bruc, Santiago Rossinyol, Llibertat i Baixada Cisterner. A la urbanització Les Tres Cales s'asfaltaran diversos trams dels carrers Botànic, Mestral, Montagut, Martin Vidal, Garbí, Mar, Piscina, Olivera, Punta Galera i Bufador i de les avingudes del Mar i del Mig.

El pressupost d'aquestes obres és de 260.000 euros, cofinançats pel Pla d'Acció Municipal, de la Diputació de Tarragona, i per l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar. El termini per a l'inici de les obres dependrà de la licitació d'aquestes. Jordi Gaseni, alcalde de l'Ametlla de Mar, ha explicat el que govern és conscient de la proximitat de l'estiu però esperen que les obres es realitzin abans, durant els mesos maig i juny.


respostes a "S'asfaltaran pròximament trams en mal estat de ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 689,33 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 113
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007