Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La regidoria de Sanitat està treballant per instal·lar nous DEA a la població

01 . Mar, 2017 a les 17:00
per drodriguez a La notícia del dia
1332 reproduccions
L'any 2010 es va instal·lar el primer desfibril·lador extern automàtic (DEA) a l'Ametlla de Mar, situat al Poliesportiu Municipal Galetet. Des d'aleshores, l'Ajuntament ha ampliat el parc de desfibril·ladors arribant fins als 11 propis i 2 més del Departament de Salut. En total, 13 equips estan disponibles en diferents punts del nucli urbà i de les zones públiques més transitades.

Tot i ser un municipi ben cardioprotegit, la regidoria de Sanitat ha observat certa mancança en zones on es fa necessària aquesta assistència. Per aquesta raó, està treballant per incorporar nous desfibril·ladors a espais com el Casal d'Avis, a centres educatius com l'Institut, i a llocs de la via pública on hi hagi molta confluència de gent. A més, també està estudiant instal·lar-ne a les urbanitzacions Les Tres Cales i Calafat on la població augmenta especialment a l'estiu.

El regidor Joan Manel Tello ha remarcat la importància d'adquirir nous desfibril·ladors DEA, i és que aquests aparells, a causa de la seva simplicitat, permeten que qualsevol ciutadà sigui capaç d'utilitzar-lo amb èxit. «Salvar vides és més que important i amb això estem treballant. Mirant pressupostos amb les empreses que comercialitzen aquests aparells, i mirant les ubicacions més adequades per donar un bon servei», explica.

Actualment, l'Ametlla de Mar disposa de DEA a l'Ajuntament, a l'Escola Sant Jordi, al Centre d'Interpretació de la Pesca (CIP), al complex esportiu i camp de futbol, al Poliesportiu Municipal Galetet, i en temporada de bany a les cinc platges que compten amb servei de socorrisme i vigilància. Cal sumar-hi els desfibril·ladors que porten incorporats l'ambulància del SUM i el vehicle d'intervenció ràpida (VIR), i el que hi ha al CAP.


respostes a "La regidoria de Sanitat està treballant per ins..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 700,22 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007