Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ametlla de Mar municipi cardioprotegit

04 . Mai, 2015 a les 14:02
per otomas a Ajuntament
1933 reproduccions
L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ha adquirit 9 desfibril·ladors (DEA) que converteixen el municipi en un dels pioners en quant a cardioprotecció. De fet, aquest matí, a la sala d'actes de l'Ajuntament s'ha fet el lliurament  d'aquest DEA que cobriran diverses zones del municipi. En concret, s'ubicaran: un desfibril·lador a la zona escolar, un al CIP, un al pavelló poliesportiu, cinc a les platges de bandera blava, i l'altre a l'Ajuntament. D'aquesta manera, l'Ametlla de Mar compleix al peu de la lletra la normativa vigent en cardioprotecció. Recordar que fins ara el municipi comptava amb un desfibril·lador al cem (Complex Esportiu Municipal). Andreu Martí, alcalde de l'Ametlla de Mar: "és una aposta per la salut. Sempre creiem que ha estat, és i serà una prioritat. Poder adquirir aquests desfibril·ladors als diferents espais que hem esmentat creiem que és una excel·lent notícia per tots els ciutadans. És una aposta important pel benestar de tots els caleros i caleres".
Aquests desfibril·ladors tenen un sistema semiautomàtic, es a dir, que s'ha de prémer un botó per realitzar la descàrrega. De fet, el sistema d'aquests DEA són de molt fàcil ús i es pot utilitzar  en cas d'emergència tant per a infants com adults. Tot i que és molt fàcil d'utilitzar és recomanable  la formació d'aquelles persones que en cas d'emergència han d'actuar en aquests espais públics. Per aquest motiu des de l'Ajuntament, a través de la Creu Roja, s'organitzaran uns cursos d'utilització de DEA.


respostes a "L'Ametlla de Mar municipi cardioprotegit"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 662,24 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 252
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007