Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El CAP repeteix el reforç sanitari de l'estiu

14 . Jul, 2017 a les 17:00
per drodriguez a La notícia del dia
1456 reproduccions
El CAP de l'Ametlla de Mar ha començat la temporada d'atenció sanitària dels mesos d'estiu amb el mateix servei de reforç de l'any anterior. El municipi multiplica de manera considerable els seus habitants i visitants durant la temporada estival i comporta una afluència més important d'usuaris al CAP.
 
Després que l'any passat es pogués ampliar un servei que per l'actual equip de govern, era insuficient quan van entrar a l'Ajuntament, aquest any, segons el regidor de Governació, Sanitat i Ensenyament, Joan Manel Tello, «ja podem afrontar els mesos d'estiu amb tranquil·litat. 

El regidor ha assegurat que «l'any passat vam tenir un reforç extraordinari, es van doblar les hores d'assistència als desplaçats». «El que hem de fer és que la gent que ens ve a veure estigui contenta amb els serveis de sanitat i ara estan contents, ja que el servei ha millorat molt» ha afegit Tello.

Pel que fa al servei d'ambulàncies, aquest estiu el vehicle del SEM (Servei d'Emergències Mèdiques) de la Generalitat, està de guàrdia a la població les 24 hores al dia. Tot i ser una mesura que de moment només afecta els mesos d'estiu, des de l'Ajuntament es confia a poder aconseguir que el servei es mantingui durant tot l'any. 

Cal recordar també que el VIR (vehicle d'Intervenció Ràpida) ja està les 24 hores al dia a la seva base de l'Ametlla de Mar i que l'ambulància del SUM (Servei d'Urgències Municipal) també ofereix servei les 24 hores al dia.


respostes a "El CAP repeteix el reforç sanitari de l'estiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 705,37 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 200
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007