Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ajuntament i Ports es reuniran dijous per trobar consens en el projecte del futur edifici comercial

28 . Feb, 2017 a les 18:00
per drodriguez a La notícia del dia
1908 reproduccions
L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar i Ports de la Generalitat reprendran les negociacions per consensuar el projecte del futur edifici comercial del port del municipi el pròxim dijous, després que el ple municipal aprovés retirar el projecte presentat i demanar-ne una revisió.

Des de Ports han assegurat que no s'executarà cap projecte que no s'hagi pactat amb el consistori calero, encara que no necessita el vistiplau de l'Ajuntament per tirar endavant. A més, el seu gerent, ha defensat que el nou edifici compleix amb els paràmetres urbanístics del Pla Especial.

L'equip de govern, però, ha demanat un nou informe a l'arquitecte municipal que certifiqui si l'equipament projectat per Ports compleix amb aquest Pla, donat que l'informe inicial només esmenta que es regeix per aquesta normativa, i alhora n'aprova els usos del nou edifici portuari.

Tot i no amagar «cert disgust» amb el rebuig del ple al projecte d'edifici, el gerent de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez, es mostra obert a consensuar una altra proposta i renegociar l'estètica sempre que sigui un edifici «funcional i rendible econòmicament».

Des del govern municipal també defensen que el nou edifici comercial ha de donar servei al sector turístic i confien que les negociacions serveixin per consensuar una proposta que encaixi a la façana marítima. L'alcalde, Jordi Gaseni, es mostra «esperançat en poder tirar endavant el projecte».

Aquesta actuació s'inclou dins de la programació del Pla d'Inversions 2014-2017 de Ports de la Generalitat. En aquest marc, pròximament s'executaran diverses actuacions a la zona de marina del port pesquer, justament al davant d'on s'hauria de construir el nou edifici comercial portuari.


respostes a "L'Ajuntament i Ports es reuniran dijous per tro..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 642,19 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007