Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Nits de música en viu per fer front a la crisi

24 . Ago, 2012 a les 10:00
per otomas a La notícia del dia
2166 reproduccions
Renovar-se o morir. Alguns restaurants de l'Ametlla de Mar han fet seves les paraules de Miguel d'Unamuno. I és que amb la crisi cada vegada és més difícil conservar o ampliar la clientela, per aquest motiu el Restaurant Pica Pica i el Plaça Nova han decidit renovar-se. Cada dijous al vespre el grup cubà, Cuba Son, amenitza la vetllada a la Plaça Nova. Aquesta iniciativa privada té com objectiu animar la nit a la plaça amb música suau, durant el sopar, i ball posterior. De moment, des del Restaurant Pica Pica i el Plaça Nova estan molt satisfets amb l'acceptació, tot i que consideren que els fruits de la inversió és recolliran l'any vinent. I és que l'any que ve es vol repetir l'experiència.

"Estem molt satisfets de la resposta de la gent a la iniciativa. És una despesa que estem convençuts que donarà fruits en el futur", explica Enric Estruch, des del Restaurant Plaça Nova.

La Gelateria del Mar, situada al carrer del Pou, prop del Mercat i Pavelló Municipal, també ha fet una aposta per la música en viu aquest estiu. I és que cada dijous al vespre el grup Splash ens invita a fer un recorregut remember pels grans hits dels 60 i 70 amb temes dels Beatles, Simon Garfunkel i molts més.

"Estem contents amb la rebuda que han tingut els concerts. L'objectiu és que la gent passi una bona estona gaudint de la música i marxi content cap a casa" subratlla Cristian Ros de la Gelateria del Mar. Ros també ha remarcat la importància de la complicitat de l'Ajuntament que els facilita que aquestes activitats es puguin dur a terme.

Finalment, al centre comercial de la urbanització Tres Cales trobem una altra proposta per aquest estiu. I és que el Bar Comidas el Cortijillo, amenitza els dimarts amb show flamenco i els dijous també balla el son de la música llatina.respostes a "Nits de música en viu per fer front a la crisi"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 718,23 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 133
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007