Màx: º C, mín: º C

En directe

Tot a punt amb amb Fini Llaó i Imma Brull

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Aquest divendres es tanca el termini per participar en el 17è Concurs de Fotografia de les Terres de l'Ebre

13 . Gen, 2017 a les 16:00
per drodriguez a La notícia del dia
1423 reproduccions
Aquest divendres ha finalitzat el termini per participar en el 17è Concurs de Fotografia de les Terres de l'Ebre, que organitzen les àrees de turisme de l'Ametlla de Mar i Deltebre, i que va adreçat a totes aquelles persones interessades en el món de la fotografia siguin aficionats o professionals.

Igual que en les edicions anteriors, l'objectiu és donar a conèixer racons del nostre territori i descobrir-ne de nous mitjançant l'atenta mirada dels participants. Un concurs de fotografia que està plenament consolidat. «Aquesta setmana hem rebut moltes fotografies. Esperem igualar almenys la quantitat de l'any passat» avança el gerent de l'Àrea Municipal de Turisme, Damià Llaó.

«A partir de la setmana vinent numerarem les fotografies, les catalogarem i les distribuirem per categories i d'aquí a uns dies es reunirà el jurat per a determinar els premis, i el mateix dia es comunicarà als premiats» explica Llaó. Els premis es lliuraran dissabte 28 de gener, i durant les Festes Majors de la Candelera s'obrirà l'exposició perquè tothom pugui veure els treballs premiats i finalistes.

Es premiaran les fotografies realitzades tant al terme municipal de l'Ametlla de Mar com de Deltebre, amb un primer premi de 400 euros, un segon de 250, i un tercer de 175. A aquests premis cal afegir la modalitat de premi local, un per municipi dotat amb 250 euros. Segons el gerent de l'Àrea de Turisme, «any rere any va augmentant la qualitat».

A banda també hi ha tres premis Terres de l'Ebre patrocinats pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, a les tres millors fotografies realitzades en qualsevol indret de les nostres comarques. I els premis blanc i negre, creativitat, gastronomia i activitat humana a les millors fotografies realitzades a qualsevol racó de les Terres de l'Ebre.


respostes a "Aquest divendres es tanca el termini per partic..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 743,52 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 137
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007