Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Cala i Deltebre tornen a capturar el territori amb el 17è Concurs de Fotografia de les Terres de l'Ebre

22 . Nov, 2016 a les 11:00
per drodriguez a La notícia del dia
1404 reproduccions
Les Àrees Municipals de Turisme de l'Ametlla de Mar i Deltebre ja han fet públiques les bases del 17è concurs de fotografia de les Terres de l'Ebre. Un concurs obert a totes les persones interessades en aquest món, siguin aficionades o bé professionals.

El gerent de l'Àrea Municipal de Turisme de l'Ametlla de Mar, Damià Llaó, explica que el concurs ha anat evolucionant al llarg d'aquests anys, adaptant-se a les demandes dels participants, i que és «tot un referent, no només a l'Ebre sinó que també a Catalunya i al nord del País Valencià».

«El concurs ha anat experimentant canvis i s'ha intentat sempre anar-ho adaptant a les noves corrents fotogràfiques, escoltant sempre els suggeriments tant del jurat com dels participants» comenta Llaó que considera que «aquesta ha estat la clau d'arribar en aquest 17è aniversari».

Per la seva banda, la tinent d'alcalde de Dinamització Econòmica i Enfocament Turístic i Cultural de Deltebre, Anna Giménez, ha destacat el creixement de participants en el concurs i la qualitat d'aquest. Un premi «que va començar amb uns 30 participants, i hi ha edicions que hem superat els 90 i hem rebut més de 300 fotos», per això està «consolidat».

Pel que fa als premis, es premiaran les fotografies realitzades tant al terme municipal de l'Ametlla de Mar com al de Deltebre amb un primer premi de 400, un segon de 250 i un tercer de 175 € respectivament. A aquests premis s'ha d'afegir el premi local, un per a cada poble, dotat amb 250 € i al que poden optar només els concursants censats en aquestes poblacions.

A banda, també hi ha 3 premis Terres de l'Ebre, a les tres millors fotografies d'activitat humana que estan patrocinats per la Diputació de Tarragona. I, finalment, els premis blanc i negre, creativitat i gastronomia. Les fotografies s'hauran d'enviar abans del 13 de gener de 2017, a les oficines de l'Àrea de Turisme de l'Ametlla de Mar o de l'Àrea de Turisme de Deltebre.

Les bases del concurs es poden recollir a l'Oficina de Turisme i també es poden consultar a www.visitametllademar.com.


respostes a "La Cala i Deltebre tornen a capturar el territo..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 679,57 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 47
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007