Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

15 anys de concurs de fotografia de les Terres de l'Ebre

28 . Oct, 2014 a les 13:28
per otomas a Ajuntament
2564 reproduccions
Un any més des de l'Àrea Municipal de Turisme de l'Ametlla de Mar, i des de l'Àrea de Turisme de Deltebre s'impulsa el concurs de fotografia paisatgística de les Terres de l'Ebre que enguany arriba a la 15a edició. "És un concurs, totalment consolidat. Aquest concurs ha anat evolucionat des dels seus inicis escoltant els suggeriments dels seus participants", subratlla Damià Llaó, Gerent de l'Àrea de Turisme.

La inscripció en aquest concurs és gratuïta i hi pot participar qualsevol persona, aficionada o professional. No s'admetran collages, muntatges, fotografies pintades, viratges fotogràfics, fotografies manipulades, ni fotografies HDR. Les fotografies hauran de ser inèdites, i no podran haver estat premiades en altres concursos. S'admetran un màxim de quatre fotografies per autor. Les fotografies tindran un format lliure, s'hauran de presentar sobre un suport rígid de 30x45 cm, respectant un mínim de 5cm de separació entre la fotografia i el suport rígid.
Les fotografies s'hauran d'enviar abans del 16 de gener de 2015
, a les dues del migdia, a l'Àrea de Turisme de l'Ametlla de Mar o a l'Àrea de Turisme de Deltebre.

Com és habitual hi ha gran quantitat de premis. Cal tenir en compte que es donaran, com a cada edició, primer, segon i tercer premi, tant a l'Ametlla com a Deltebre. El primer premi està dotat amb 400 euros, el segon premi amb 250, i el tercer està premiat amb 175. També es lliurarà el premi local de l'Ametlla i el de Deltebre valorats, ambdós, amb 250 euros.
D'altra banda, es donarà 1er Premi Terres de l'Ebre (400 euros), 2on Premi Terres de l'Ebre (250 euros), 3er Premi (175 euros). També hi haurà, dotat amb 300 euros, el Premi blanc i negre, i el Premi Creativitat també valorat amb 300 euros. I, finalment, el Premi a la gastronomia dotats amb 300 euros i el Premi activitat humana valorat amb el mateix import.
Els guanyadors seran avisats oportunament abans del lliurament dels premis que tindrà lloc el 31 de gener de 2015, al CIP, en el marc de les Festes de la Candelera. El CIP acollirà aquest dies les fotografies premiades del concurs. Posteriorment, Deltebre també repetirà l'exposició.

Les bases es poden consultar a www.visitametllademar.com


respostes a "15 anys de concurs de fotografia de les Terres ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 728,41 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 107
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007