Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La regidoria de Cultura i Festes fa un balanç positiu de les activitats lúdiques d'aquest estiu

30 . Ago, 2016 a les 17:00
per drodriguez a La notícia del dia
1292 reproduccions
La regidoria de Cultura i Festes de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ha fet una valoració positiva de la programació lúdica d'aquest estiu, tot i quedar alguns dies per finalitzar la temporada d'aquest any. El regidor de Cultura i Festes, Vicenç Llaó, ha explicat que «si s'ofereix espectacle i diversió, la gent participa. Això fa que tinguem satisfacció de ser partícips de diversió de la gent».

En un repàs a les sis sessions de cinema a la fresca que s'han fet al parc del Bon Repòs, Llaó ha destacat que «el nou emplaçament ha estalviat molèsties evitant que s'hagués d'ocupar una zona d'aparcament molt necessària a l'estiu» referint-se a l'antic emplaçament del Mercat Municipal. Aquest format, assegura, «és ideal perquè la gent pugui veure pel·lícules d'estrena».

El regidor de Festes ha remarcat els contacontes, el taller de reciclatge amb l'associació Dones Endavant, el concert del cantautor camarlenc Joan Rovira i els concerts de banda que, en una bona part, ha protagonitzat la Banda de la Cala amb diversos agermanaments. També ha volgut agrair la col·laboració dels restaurants que realitzen les nits de música a la Plaça Nova, model que veu exportable a altres places del poble.

Menció a part mereixen els actes musicals organitzats a la platja de l'Alguer, amb tres dissabtes seguits al mes d'agost de concerts: el Sunset Fest Discotech –amb música electrònica–, la Festa Cubana i l'Alguer Music Festival. Llaó ho ha destacat com «una de les novetats més importants de l'estiu, que cal millorar tant des del punt de vista de l'aposta musical com de les condicions de l'indret, però que com espai cal potenciar perquè atregui gent de fora».

En definitiva, ha mostrat la seva satisfacció per l'oferta «que ha estat molt participativa, tant als actes que hem organitzat com als que hi hem col·laborat», la qual considera imprescindible per oferir quelcom més que sol i platja al turisme. «Hi havia molta gent a tot arreu i any darrere any hem de millorar perquè la gent es passi un estiu de pel·lícula. Hem de fer activitats lúdiques i culturals perquè la gent vegi La Cala com un lloc per venir a descansar però també a gaudir».

Llaó també s'ha congratulat de la col·laboració de l'Ajuntament amb les festes d'agost de la urbanització de Calafat i ha instat a les veïnes i veïns a recuperar també les de les Tres Cales.


respostes a "La regidoria de Cultura i Festes fa un balanç p..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 704,98 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 104
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007