Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Los juegos del hambre enceten el cinema a la fresca

13 . Jul, 2015 a les 14:16
per otomas a Ajuntament
2148 reproduccions
Aquest dimarts s'enceta el cinema a la fresca a l'Ametlla de Mar, una de les activitats estrella de l'agenda d'estiu. Enguany la novetat d'aquesta activitat totalment gratuïta és la ubicació. I és que en aquesta edició del cinema sotes les estrelles s'ha canviat de lloc al nou parc del Bon Repòs, a les deu del vespre. Així segons, el regidor de Festes i Cultura, Vicenç Llaó, "amb aquesta nova ubicació es millora l'accessibilitat i, a més, de retruc, els problemes d'aparcament que es generaven a la plaça del mercat".
Pel que fa a les pel·lícules aquest dimarts es comença amb Los juegos del hambre, Sinsajo, I part. La segona cita cinematogràfica serà el dimarts 21 de juliol amb Dragón 2. El 28 de juliol serà el torn pels amants del Tebeo Mortadelo y Filemón. I el 4 d'agost veurem els herois de Marvel a la gran pantalla amb Los Vengadores 2. L'11 d'agost nit de de conte amb la cenicienta, i el 18 d'agost una pel·lícula d'animació una mica diferent, El Libro de la vida, una aventura más allá de este mundo.
Per veure la pel·lícula es podrà portar la cadira de casa o adquirir-ne una a un preu simbòlic.
Entre d'altres activitats Llaó també ha destacat l'exposició Una Mirada a la Marina Mercant, de Carlos Poveda, que s'enceta aquest dilluns i es podrà visitar fins al 31 d'agost al CIP. Una mostra impulsada des de l'Associació d'Amics del Museu Marítim de Barcelona. El regidor de Cultura i Festes també ha destacat el contacontes de dijous, a les 19.00h, a la Plaça Nova, la Fàbrica de contes de Marc. Contes mariners. Una proposta per als xiquets i xiquetes que segons Llaó "cal subratllar perquè el contacontes suposa un cost molt reduït pel consistori ja que només finança el desplaçament. I, a més, estem convençuts que agrada molts als més menuts".
Una altra de les activitats destacades d'aquesta setmana és la XXIII cantada d'havaneres del dissabte, a les 22.30h. Així la platja de l'Alguer es convertirà en un escenari vora el mar on els grups Norai i Xarxa faran gaudir al públic del tipisme mariner. I pels que els agrada una l'altre tipus de música, aquest any, la regidoria de Cultura i Festes han engegat una proposta diferent. Així a les 22.30h, del mateix dissabte, hi haurà sessió de Dj's al Parc del Bon Repòs amb la col·laboració del Bar Lluís. Aquest mateix dissabte també està previst el  Torneig de Futbol Platja Júnior a la Platja de Pixavaques.


respostes a "Los juegos del hambre enceten el cinema a la fr..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 658,59 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007