Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Tall a la N-340 per dissabte

10 . Set, 2015 a les 14:57
per fcallau a La notícia del dia
2042 reproduccions
Els alcaldes convoquen un tall de la N-340 per a dissabte
El consens institucional també demana la represa immediata de l'execució del projecte d'autovia A-7 i la gratuïtat del tram de l'AP-7 entre Ulldecona i l'Hospitalet de l'Infant

Els alcaldes dels municipis afectats pel pas de la CN-340 a les Terres de l'Ebre i els representants de les institucions territorials s'han reunit aquest dijous al Perelló, arran de les reaccions generades pels dos accidents de trànsit en els que han mort quatre persones aquesta setmana i per l'alta sinistralitat d'aquesta via. Han acordat convocar als ciutadans del territori a un tall de carretera que tindrà lloc aquest dissabte dia 12 de setembre a partir de les 11 del matí al punt quilomètric 1092 de la CN-30 al terme de Camarles.
Segons Ferran Cid, alcalde del Perelló, ha explicat que, "a més d'altres acords, us anuncio la convocatòria d'un tall de carretera el dissabte pròxim al quilòmetre 1092. Ja tenim els corresponents permisos per poder-lo dur a terme amb la participació de ciutadans, institucions i representants territorials".
Per la seva part, el delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, ha anunciat que la Generalitat dóna suport als acords i que dilluns mateix es produirà una reunió a Madrid amb representants de la Generalitat amb la Ministra de Foment Anna Pastor. Xavier Pallarès: "la Generalitat dóna suport als acords dels alcaldes i el nostre compromís és el d'anar a una reunió dilluns mateix a Madrid amb la Ministra de Foment a la que assistirà el Conseller d'Interior Jordi Jané i el Conseller de Territori i Sostenibilitat Santi Vila a més de jo mateix".
Dimecres hi haurà una altra reunió a la Delegació per fer balanç de les accions i reunions fetes fins al moment.
Per la seva part, l'alcalde de l'Ametlla de Mar, Jordi Gaseni ha cridat a la participació en la mobilització de dissabte. Segons Gaseni, "aprofito per fer una crida  que tots els que puguem aquest dissabte estem al costat de tot el territori per fer front a una voluntat de no arreglar les coses que ens demostra l'Estat cada vegada més i fer arribar les nostres peticions cada vegada més clares i nítides".
A més han consensuat diverses accions que passen per sol·licitar al Ministeri de Foment que es reprenguin els tràmits per a la redacció i execució dels projectes d'Autovia l'Hospitalet de l'Infant-El Perelló i El Perelló-La Jana.
També que amb efectes immediats s'adoptin mesures provisionals per desviar obligatòriament els vehicles pesants per l'AP-7 des d'Ulldecona/Alcanar fins a l'Hospitalet de l'Infant i que s'apliquin a aquests vehicles les mateixes bonificacions que s'han aplicat a la CN-2 a la província de Girona.
Els alcaldes i representants de les institucions territorials també demanen que amb caràcter immediat i provisional, el trànsit per la AP-7 des d'Alcanar/Ulldecona fins a l'Hospitalet, sigui gratuït, fins a la finalització de les obres de la A-7.
S'han d'enviar aquests acords al Ministeri de Foment, a les Corts Espanyoles, a la Conselleria de Territori Sostenibilitat i al Parlament de Catalunya.


respostes a "Tall a la N-340 per dissabte"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 1112,81 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 127
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007