Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Dijous a la tarda hi haurà un tall de l'N-340 a l'alçada de l'Ametlla de Mar

29 . Set, 2015 a les 15:08
per drodriguez a La notícia del dia
2860 reproduccions
Les associacions veïnals que reivindiquen la posada en marxa de la continuïtat del projecte de l'autovia A-7 entre l'Hospitalet de l'Infant i la Jana han plantejat avui ampliar els talls de carretera programats per dijous a la tarda, i afegir un tall a l'alçada de l'Ametlla de Mar al que ja havia programat a Alcanar.

Els alcaldes, que s'han reunit aquest migdia a El Perelló, han donat suport a la proposta i se l'han fet seva. El tall tindrà lloc entre les 18.15 h i les 19.00 h al quilòmetre 1.113. Segons Jordi Gaseni, alcalde de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, "hem estat en contacte amb les associacions
de veïns i han cregut convenient que a la mateixa vegada que es fa a Alcanar, també se'n faci un altre a l'Ametlla de Mar. Serà al quilòmetre 1113 entre Can Massana i l'entrada al polígon industrial. Aprofito per convocar a tots els veïns davant la necessitat que tenim de que se'ns escolti"
.


Els alcaldes de les localitats afectades pel pas de l'N-340 s'han reunit aquest migdia a El Perelló on han consensuat una moció en relació al projecte "Autovia Castelló-l'Hospitalet de l'Infant. Carretera Nacional 340 tram La Jana-Hospitalet de l'Infant".


Aquesta moció contempla els acords als que ja van arribar els responsables municipals en anteriors reunions, i serà passada a la seva aprovació en els diversos plenaris municipals, així com també dels consells comarcals.


Els acords són :

  • Sol·licitar al Ministeri de Foment que es reprenguin els tràmits per a la redacció i execució dels projectes d'Autovia l'Hospitalet de l'Infant-El Perelló i El Perelló-La Jana.
  • Que amb efectes immediats s'adoptin mesures provisionals per desviar obligatòriament els vehicles pesants per l'AP-7 des d'Ulldecona/Alcanar fins a l'Hospitalet de l'Infant i que s'apliquin a aquests vehicles les mateixes bonificacions que s'han aplicat a la CN-2 a la província de Girona.
  • Que amb caràcter immediat i provisional, el trànsit per la AP-7 des d'Alcanar/Ulldecona fins a l'Hospitalet sigui gratuït fins a la finalització de les obres de la A-7.
  • I que es remetin aquests acords al Ministeri de Foment, a les Corts Espanyoles, a la Conselleria de Territori i Sostenibilitat, i al Parlament de Catalunya.


A més, els representants municipals han demanat al delegat del Govern de la Generalitat, Xavier Pallarés, també present a la reunió, que demani al Servei Català del Trànsit una solució alternativa a la ubicació de cons durant els caps de setmana. Els alcaldes no entren en la prohibició d'avançaments, ni en la reducció de la velocitat a 80 qm/h però pensen que crea inseguretat en la circulació.


Els alcaldes també volen més informació sobre el suposat projecte de construcció de cinc rotondes entre Alcanar i l'Ametlla de Mar, en considerar que no s'ha informat als ajuntaments ni del projecte, ni de com quedarà la carretera.


Segons Ferran Cid, alcalde del Perelló, "els alcaldes de totes les Terres de l'Ebre hem de saber com queda la carretera i aquesta
informació ni la tenim nosaltres ni la té el delegat del Govern. Volem saber la informació i transmetre a tots els pobles del territori com quedarà l'N-340, ja que fins ara tot són suposicions i informacions que han aparegut a la premsa"
.


De la reunió ha sortit una comissió d'alcaldes que serà present a les reunions que entre institucions tinguin a veure amb aquest tema, que estarà formada pels alcaldes de Tortosa, Camarles i El Perelló.respostes a "Dijous a la tarda hi haurà un tall de l'N-340 a..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 739,36 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 103
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007