Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ajuntament posa fil a l'agulla per arreglar les escales de l'Àngel

23 . Jul, 2015 a les 14:34
per otomas a Ajuntament
2301 reproduccions
L'Ajuntament col·locarà, aquesta setmana, unes baranes a les escales d'accés al port, les escales de l'Àngel. Unes escales, recentment remodelades per l'anterior equip de govern, que en aquest moment no compleixen amb la normativa. D'aquesta manera, de moment el consistori calero realitza aquesta mesura provisional per millorar l'accessibilitat dels vianants a la zona del port. Tot i que, l'objectiu és que passat l'estiu es tornin a refer de cap a i nou. Gràcies a un acord amb l'empresa constructora i l'Ajuntament aquesta remodelació no tindrà cap cost addicional per al consistori.
" Ens hem trobat unes escales que ens preocupen perquè no compleixen amb la normativa i dificulten la circulació dels vianants. Per aquest motiu s'hauran de refer. Ens esperarem al setembre, per no produir molèsties ara plena època estival, i llavors es refaran, a més, sense cost extra", subratlla Antonio Espuny, regidor d'Obres i Serveis.
D'altra banda, Espuny ha subratllat que ja s'ha realitzat el repintat de diversos passos de zebra tant a la zona escolar com al passeig marítim. A més, el regidor d'Obres i Serveis ha remarcat que s'està treballant per millorar la mobilitat pel casc urbà de les persones amb mobilitat reduirà  i cadires de rodes arreglant voreres i facilitant accessos a serveis. De fet, un dels treballs previstos de manera imminent és habilitar l'accés a la biblioteca.


respostes a "L'Ajuntament posa fil a l'agulla per arreglar l..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 705,31 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 201
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007