Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar engega un programa pilot per ampliar la zona de vianants

30 . Jul, 2015 a les 15:12
per otomas a Ajuntament
2454 reproduccions
Sovint quan es parla de mobilitat es pensa amb el trànsit rodat. Ara des del consistori calero es vol posar el focus en la mobilitat dels vianants. I és que a partir de l'1 d'agost s'engega un programa pilot que ampliarà la zona de vianants del municipi.
" En aquest programa pilot el que farem serà tallar el trànsit a la cruïlla entre el carrer Llibertat i Pau Casals. I així el trànsit que baixa pel Pau Casals i entre fins al nucli s'evitarà. D'aquesta manera, creiem que afavorirem la circulació de les vianants, de les famílies, pel centre comercial. Això sí, hi podran circular els veïns i els camions de càrrega i descàrrega per realitzar amb normalitat la seva feina", explica Joan Manel Tello, regidor de Governació. Aquest programa es preveu que tingui lloc fins al setembre.
Tello ha fet especial rellevància  en que els veïns podran accedir  a la zona i també els camions en horari de càrrega i descàrrega. El regidor de governació també ha recordat que amb la compra el comerç local es poden obtenir descomptes a l'aparcament soterrat de les Escoles Velles, situat al centre de la població.
D'altra banda, durant els mesos d'estiu augmenta el nombre d'habitants a l'Ametlla de Mar i de retruc la mobilitat, sobretot al casc urbà, es veu afectada. Per aquest motiu des de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar es prega que els conductors respectis zones com els passos zebra, les zones de càrrega i descàrrega, i les places d'aparcament de discapacitats. I és que des del consistori s'apel·la al civisme per tal de no tenir d'aplicar mesures més severes com les denúncies i posteriors multes.


respostes a "L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar engega un prog..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 700,09 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007