Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ajuntament neteja els carrers de xiclets

23 . Ago, 2013 a les 08:32
2655 reproduccions
Un operari neteja les places i carrers del nucli urbà per extreure els xiclets i millorar-ne la imatge.

Des de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ja fa quinze dies que s'està duent a terme una nova iniciativa de neteja dels carrers del casc urbà. I és que a través d'un operari amb una mànega de pressió s'estan traient els xiclets de les places i voreres del casc urbà. Una acció que té com objectiu millorar la neteja del nucli urbà i de retruc millorar-ne també la imatge.
"Aquesta acció es realitza pels més cèntrics del municipi. Es netegen les taques fruit dels xicles que han llençat incívicament alguns ciutadans, d'aquesta manera millorem la higiene i imatge del nucli urbà. És una acció que es suma a les que estem duent a terme al llarg de tot l'estiu", subratlla Ruben Llallana, regidor de Gestió del territori.
D'altra banda, recordem que per tal de poder cobrir les necessitat de neteja del municipi  durant l'època estival el consistori calero ha reestructurat el personal de neteja. D'una banda, dos treballadors que realitzaven altres tasques actualment formen part d'aquest equip de neteja. A més, s'ha donat cobertura a les tardes. També, els dissabtes i diumenges hi ha dos persones que treballen cinc hores perquè, sobretot el nucli urbà i comercial, estigui en unes condicions òptimes.


respostes a "L'Ajuntament neteja els carrers de xiclets"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 755,36 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 42
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007