Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Antonio Espuny encapçala Compromís per la Cala a les municipals

21 . Abr, 2015 a les 13:51
per otomas a La notícia del dia
2330 reproduccions
Compromís per la Cala –CP ha tancat la llista per les properes eleccions municipals. Al capdavant d'aquest projecte estarà Antonio Espuny, fins ara portaveu del PSC. I és que segons Espuny Compromís per la Cala ha nascut de la seva voluntat ser bel·ligerants amb la mala gestió que s'ha realitzat fins ara a l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar. "Nosaltres sempre hem denunciat la mala gestió que s'ha fet des de l'Ajuntament, i hem estat combatius amb aquesta qüestió. Ara, agafant com a referència l'esperit crític de Compromís a València hem volgut inspirar-nos en aquest projecte i crear Compromís per la Cala-CP", explica Antonio Espuny.
En aquest projecte, l'acompanyen Mari Marsal, com a número 2, Xavier Sánchez, com a número 3, i Xavi de la Fuente, com a número 4.  Espuny ha destacat el compromís per les necessitats del poble i les ganes de treballar d'aquest equip que l'acompanya en aquest nou projecte.
Entre les línies de treball Antonio Espuny ha remarcat, la reorganització de la despesa, la reducció del deute, evitar la venta del patrimoni, treballar per crear sòl industrial i alhora crear llocs de treball de qualitat, una protecció real pel Medi Ambient i protecció del sector serveis que segons Espuny "sovint suporten taxes abusives". De fet, la revisió dels impostos i taxes és un altre dels objectius de Compromís per la Cala-CP. Finalment, un caball de batalla de compromís serà el control del preu de l'aigua, actualment, segons Espuny "els caleros paguen un preu abusiu per aquest servei".


respostes a "Antonio Espuny encapçala Compromís per la Cala ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 686,15 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 114
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007