Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Balanç de la veda de l'arrossegament

08 . Mai, 2015 a les 15:39
per otomas a La notícia del dia
1799 reproduccions
Les embarcacions d'arrossegament de l'Ametlla de Mar han començat la veda que durarà durant dos mesos, de l'1 de maig fins a l'1 de juliol. Amb aquesta parada biològica l'objectiu és clar, la recuperació dels estocs. Després d'una temporada "prou correcta", segons Miquel Brull, President de la Confraria de Pescadors de l'Ametlla de Mar, el balanç és positiu. A més, el preu del gasoil ha baixat una mica i, per tant, ha afavorit a que els números surtin millor. Això sí, pel que fa a captures cal subratllar el descens d'algunes espècies. "En conjunt s'ha de fer un balanç prou bo de la temporada que hem acabat. Tot i que, per exemple, el lluç ens ha fallat força a causa de l'escassetat del peix blau a la nostra cosa", explica Miquel Brull, President de la Confraria de Pescadors de l'Ametlla de Mar.
D'altra banda, després d'uns mesos de polèmica entorn de la veda de l'arrossegament ja que des de la Confraria de Tarragona es va amenaçar de no fer l'aturada si no és cobrava la subvenció, les confraries de la província han anat a una i han aconseguit els seus objectius. A més, segons Brull en breu es podrà confirmar la garantia de comptar amb aquests ajuts durant els propers cinc anys.
La veda de l'arrossegament a Tarragona es fa de manera escalonada. Per tant, una vegada finalitza l'aturada el port de l'Ametlla de Mar, l'enceten Sant Carles de la Ràpita i les Cases d'Alcanar.


respostes a "Balanç de la veda de l'arrossegament"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 684,35 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 138
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007