Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Les barques d'arrossegament han tornat a la mar

04 . Jul, 2014 a les 10:18
per gfigueres a Ajuntament
2890 reproduccions
Les embarcacions d'arrossegament de l'Ametlla de Mar, 23 en total, han tornat a la mar després de l'aturada biològica. Així, després de dos mesos de deixar descansar el mar per tal que es repoblin espècies com el lluç, les embarcacions han sortit a pescar amb l'esperança  que es torni a repetir una bona temporada com la passada on es va agafar força peix i amb preus satisfactoris, tal com es va valorar en el seu moment des de la Confraria de Pescadors de l'Ametlla de Mar.
Els mariners durant aquests dos mesos d'aturada han pogut rebre la prestació de l'atur. A més, com és habitual durant aquest període, s'ha aprofitat per fer les reparacions pertinents i per posar a punt les embarcacions.
Així, maig i juny han estat atracades a port les embarcacions d'arrossegament de l'Ametlla de Mar; i ara l'aturada biològica la començaran les 47 embarcacions de Sant Carles de la Ràpita i 3 de les Cases d'Alcanar.


respostes a "Les barques d'arrossegament han tornat a la mar"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 625,67 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 111
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007