Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'ACA es compromet a millorar els col·lectors de la Plaça del Canó

26 . Feb, 2015 a les 13:51
per otomas a Ajuntament
1847 reproduccions
L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar s'ha reunit amb representants de l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) ja que l'ACA té prevista i pressupostada la millora de col·lectors de l'Estació de Bombament d'Aigües Residuals de la Plaça del Canó per tal de resoldre els problemes de les males olors. Així, l'ACA es compromet en ferm a solucionar d'una manera definitiva la problemàtica.  D'una banda, es realitzarà al tràmit administratiu per a l'adjudicació de les obres de finalització de la millora dels col·lectors. De l'altra, segons l'ACA, es formalitzarà el compromís mitjançant l'entrega d'un cronograma de tot el procés administratiu necessari fins a l'inici de l'execució de les obres per al coneixement i seguiment per part de l'Ajuntament dels compromisos adquirits.
Per la seva part, des del consistori calero, Andreu Martí, alcalde de l'Ametlla de Mar va posar sobre la taula que "per part del Consell Comarcal i de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar s'han dut a terme un conjunt d'actuacions preventives amb l'objectiu de minimitzar el risc de les males olors, però per a reduir  l'efecte del principal focus de les males olors, és necessari i imprescindible finalitzar les obres de millora dels col·lectors".
Tot i aquest pas endavant, des de l'Ajuntament es va remarcar als representants de l'ACA que el projecte de millora dels col·lectors fa tres anys que es troba aturat.


respostes a "L'ACA es compromet a millorar els col·lectors ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 688,16 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 74
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007