Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Comencen les obres de millora c/ Sant joan Plaça del Canó

07 . Gen, 2015 a les 13:49
per otomas a Ajuntament
3071 reproduccions
A partir del proper dilluns 12 de gener començaran les obres de millora dels pluvials de la cruïlla del carrer Sant Joan amb el carrer Andreu Llambrich fins a la Plaça del Canó. Uns treballs que consistiran per una banda a millorar els serveis soterrats com el clavegueram, i de l'altra, el paviment dels carrers i les escaletes de l'Àngel.  L'Andreu Martí, alcalde de l'Ametlla de Mar, explica que "segons em comenten els tècnics ja ho tenim tot a punt per iniciar les obres. Els treballs previs ja estan enllestits i ara toca posar fil a l'agulla per fer aquestes obres que milloraran els serveis soterrats però també els carrers i les escaletes de l'Àngel". Martí també ha subratllat que referent a la mobilitat es desviarà el trànsit rodat per altres carrers. Tot i que aquesta zona suporta un trànsit reduït.
Aquestes obres tenen un pressupost de 153.896,47 euros, tot i que es comptarà amb el suport de la Diputació de Tarragona (120.875,20 euros) i de la Generalitat  a través del PUOSC (25.326,46 euros). Aquests treballs tenen una durada prevista de prop de dos mesos i mig. De fet, es preveu que els treballs estiguin enllestits abans de setmana santa.
L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ha acordat amb el teixit comercial afectat per aquestes obres el període d'execució per tal de minimitzar les molèsties el màxim possible.


respostes a "Comencen les obres de millora c/ Sant joan Plaç..."

elcorrecto...
23 . Gen, 2015 a les 15:41

Com es nota que s'apropen les eleccions...

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 641,66 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 86
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007