Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Agència Catalana de l'Aigua realitzarà un estudi per solucionar la problemàtica del clavegueram de les urbanitzacions

07 . Mar, 2017 a les 19:00
per drodriguez a La notícia del dia
1805 reproduccions

Enguany, l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) realitzarà un estudi sobre el clavegueram, per tal de solucionar la problemàtica que pateixen les urbanitzacions amb la connexió entre la xarxa instal·lada i la depuradora municipal. A hores d'ara, el clavegueram no està connectat a cap depuradora i queda inefectiva la seva funció.


Aquesta problemàtica és un dels greuges històrics que pateix el municipi des de fa anys i que finalment, l'Àrea de Sanejament del COPATE, ha decidit posar-hi solució mitjançant «un conveni amb l'Agència Catalana de l'Aigua que permeti un estudi pormenoritzat de les necessitats hídriques de sanejament i de les necessitats econòmiques per tal d'afrontar les obres» ha anunciat el President del Consell Comarcal del Baix Ebre, Dani Andreu.


Paral·lelament, s'està realitzant el projecte d'un nou col·lector que connecti el clavegueram de la zona de Ribes Altes i de la Part de Cala directament a la depuradora municipal, de tal manera que «totes les aigües residuals de la Part de Cala, Ribes Altes, hotel i càmping, en comptes de travessar tot el poble, podrien anar directament a l'altre bombeig que hi ha a l'aparcament del Galetet» ha explicat Antonio Espuny, regidor d'obres i serveis.


Les obres tenen previst la seva finalització abans de l'estiu de l'any vinent. L'objectiu és distribuir les aigües residuals cap a la depuradora municipal i acabar així amb les males olors que, sobretot a l'estiu, afecten zones com la plaça del Canó o la platja de l'Alguer.respostes a "L'Agència Catalana de l'Aigua realitzarà un est..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 744,38 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 214
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007