Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

GAS Natural reinicia les obres

08 . Nov, 2013 a les 09:23
per gfigueres a La notícia del dia
2411 reproduccions
Després d'uns mesos d'aturada la setmana vinent es reprendran les obres de canalització de Gas Natural després de tenir un 50% del projecte realitzat.
La setmana vinent Gas Natural reiniciarà els treballs de canalització a l'Ametlla de Mar. Així s'encetarà la segona fase tenint un 50% de la canalització al municipi ja realitzada. Per tant, les obres es reiniciaran de manera immediata en els següents trams: a la zona dels carrers Pou, Llibertat, Rentador i Ponent. També al c/Miramar, per sota del carrer Bruc, a la Plaça Nova (costat Mar) i al c/Francisco Rodríguez, des de la via del FFCC fins a l'Av. de l'Ensenyament. També està previst realitzar la connexió entre carrers Major i Pou. Finalment en un període de tres setmanes està previst realitzar el tram d'obra que discorre pels carrers Andreu Llambrich i Sant Roc.
Les obres, segons Gas Natural, disposaran de dos equips de treball, per tal de reduir el màxim possible la durada de les obres. Un factor, la celeritat, que ha remarcat l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ja des del consistori s'espera que les obres es finalitzin el més aviat possible. Així ho explica Andreu Martí és l'alcalde de l'Ametlla de Mar: "és importantíssim que aquest inici de les obres comptarà amb dos equips per tal que treballin el més ràpid possible. Des de l'Ajuntament hem insistit molt en aquesta qüestió. Esperem que abans de la propera primavera es puguin acabar les obres"
A més, cal recordar que les obres es reinicien després d'uns mesos d'aturada tècnica acordada per Gas Natural, l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, i el teixit comercial del municipi per tal de no produir molèsties ni als ciutadans ni visitants en plena època turística.


respostes a "GAS Natural reinicia les obres"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 702,03 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007