Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Comença l'asfaltat dels carrers que envolten el nou aparcament

20 . Mai, 2010 a les 14:12
per gfigueres a La notícia del dia
2711 reproduccions
La posada en marxa aquest estiu de l'aparcament de les escoles velles obliga aquests dies a arreglar precisament el que han malmès les obres d'aquesta estructura durant el temps que s'ha estat treballant. Els treballs comencen dimecres dia 19 i conclouen el dia 25. La primera part d'aquest treball consisteix en reasfaltar tots els carrers que envolten el nou aparcament. Aquests carrers s'han vist molt deteriorats perquè han hagut d'assumir un volum més important de trànsit durant aquests mesos d'obres i gairebé tots tindran un paper més important pel que fa a la nova ordenació viària un cop es posi en marxa el nou aparcament.

Fresat i asfaltat
"Previ a aquest asfaltat es fa el fresat que consisteix en treure les restes de l'asfaltat vell per deixar-los a punt per rebre la nova capa de quitrà. En concret aquests carrers són Ramon i Cajal, Sant Joan, el tram que va des del carrer Àngel fins al carrer Batlle Pijoan, el carrer Bruc des del carrer Batlle Pijoan fins al carrer Ramon i Cajal i el carrer Jacint Verdaguer que canviarà de sentit per facilitar l'entrada a l'aparcament, el tram que va des del carrer Bruc fins al carrer Sant Joan i el tram del carrer Cervantes que va des del carrer Batlle Pijoan fins al carrer Ramon i Cajal. Un cop finalitzin aquests treballs comença una segona fase que consisteix en pintar els carrers, posar la senyalització horitzontal i vertical (es posaran fins a 230 pals de senyals noves al poble, els stops, les marques de no aparcar i també es pintaran les senyals d'aparcament en cordó que són les línies que es pinten en terra perquè tothom pugui aparcar correctament al seu lloc", ens explicava Enric Estruch, cap de la Brigada Municipal d'Obres i Serveis que, afegia "l'aspecte dels carrers que envolten l'aparcament faran un canvi radical per a millor".

Procés ràpid
Evidentment, el procés afectarà el trànsit. Però és un procés ràpid i tampoc es tancaran tots els carrers al mateix temps perquè llavors es faria impossible la circulació pel centre de la vila. Un altra feina és reordenar el trànsit perquè recordem que es va haver de canviar el sentit d'alguns carrers per facilitar el pas dels camions que portaven el material de construcció de l'aparcament. En aquesta qüestió entraran en joc tres agents de mobilitat i, de cara l'estiu, s'aplicarà un nou pla de mobilitat que, entre d'altres mesures, inclou que carrers de dos sentits passen a ser d'un. És el cas del carrer Bruc, carrer Balmes i carrer nou. També suposa que carrers d'un sentit canviïn la direcció com el carrer Llibertat i el carrer Verdaguer.


respostes a "Comença l'asfaltat dels carrers que envolten el..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 704,68 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 95
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007