Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Emoció, pesca i diversió a la costa de l'Ametlla de Mar

29 . Ago, 2014 a les 13:32
per gfigueres a Ajuntament
2432 reproduccions
Emoció, pesca i diversió a la costa de l'Ametlla de Mar
Top Fisher permet a través del lloguer d'embarcacions gaudir de la pesca i  l'entorn al municipi.

Sota el paraigua de l'Estació Nàutica Costa Daurada a l'Ametlla de Mar es poden realitzar diversitat d'activitats nàutiques, entre elles la pesca d'esbarjo. Top Fisher és l'encarregat al municipi de promocionar la potencialitat del litoral calero en aquest aspecte. I es que es pot practicar tant pesca com senzillament gaudir de la bellesa de la costa a través de les embarcacions d'aquesta empresa. Una de les característiques de l'Ametlla de Mar és la riquesa de la fauna marina que acull les seves aigües. Per aquest motiu només  a tres milles de la costa es pot pescar diversitat d'espècies. A més, per als més experimentats es pot practicar la pesca i solta de la tonyina, tot un privilegi pels amants de la pesca.  D'altra banda, també t'ofereixen la possibilitat  d'una de les modalitats més divertides de la pesca, la pesca ràpida anomenat spinning. De fet, visitants de diversos indrets del món, Bèlgica, Holanda, França i també de la resta de l'Estat han provat l'experiència aquest estiu.
"Ens ha visitat gent de tot el món. Crec que és un luxe el que tenim aquí de poder gaudir de la pesca, i en concret, de la pesca d'exemplars tant impressionants com els de tonyina roja",  explica el Gerent de l'empresa Top Fisher, Jaume de Yebra.
I és que, a més, de pescar també es pot llogar embarcacions per gaudir d'indrets amagats que són petits tresors del litoral de l'Ametlla de Mar. D'altra banda, amb les embarcacions es poden llogar inflables  com la banana, i el popular dònut.


respostes a "Emoció, pesca i diversió a la costa de l'Ametll..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 688,89 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 121
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007