Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició migdia

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Bon inici de temporada de l'arrossegament

15 . Jul, 2015 a les 13:29
per otomas a La notícia del dia
1597 reproduccions
Balanç positiu des de la Confraria de Pescadors de l'Ametlla de Mar dels primers dies de pesca de l'arrossegament. De fet, s'està pescant més lluç que l'any passat. Una dada molt positiva tenint en compte que era una de els principals preocupacions del sector després de les males xifres de captura de la temporada anterior. De fet, potser una de les mancances la troben amb la pesca del pop però, tot i això, satisfacció general del balanç d'aquest quinze dies de pesca. Pel que fa als preus, el fet que les confraries de més al sud, com Sant Carles de la Ràpita, ara es troben en plena aturada, afavoreix. I a més, l'augment de compradors que es dóna en època estival és també un avantatge en aquest aspecte.
"Estem molt contents per l'inici de l'armada. La veritat és que el temps acompanya i s'està agafant molt de lluç" explica Miquel Brull, President de la Confraria de Pescadors.
Brull també ens ha parlat de la pesca accidental de al tonyina en arts menors. I és que el President de la Confraria considera que "és una burla" i que és serà un dels cavalls de batalla de la Confraria.
Miquel Brull: "no es pot entendre que damunt de que la quota de pesca és ridícula, aquesta any 5 tonyines que s'han hagut de sortejar entre les barques, damunt s'hagin d'acompanyar de la pesca d'altres túnids. Pareix una mofa. Pera quest motiu lluitem i lluitarem perquè canviïn les coses".
Els períodes que l'administració va assignar  aquesta pesca van ser el maig i juny. Període en el qual no es van agafar aquests grans túnids. Per aquest motiu s'ha donat pròrroga pel juliol.
D'altra banda, a part de les embarcacions d'arts menors també les recreatives poden pescar tonyina, això sí en la modalitat de pesca i solta.


respostes a "Bon inici de temporada de l'arrossegament"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 721,65 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 165
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007