Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Festa del mar

15 . Jun, 2012 a les 12:16
per otomas a La notícia del dia
1849 reproduccions
El proper diumenge 17 de juny el port de l'Ametlla de Mar s'omplirà de propostes gastronòmiques i festives. I és que, a part de tenir lloc la divuitena Diada dels Fideus Rossejats i el Peix Blau; vora el Centre d'Interpretació de la Pesca (CIP) també es farà la presentació en societat de l'Estació Nàutica Costa Daurada de l'Ametlla de Mar ja que s'inaugurarà la seu situada al mateix CIP.  Una Estació Nàutica és un destí turístic especialitzat en activitats nàutiques des d'on s'organitzen també activitats complementàries ben variades i on, a més, es poden  trobar una gran oferta en allotjament i restauració.

Durant el matí s'atorgaran els distintius a les empreses de la Cala que formen part de l'Estació Nàutica: Ametlla Diving, Club Nàutic l'Ametlla, Tuna Tour, Viatges Calyper, Nature Bike la Cala, Hotel l'Ametlla de Mar, Top Fisher, Calafat i Camping l'Ametlla. A més, es realitzarà la hissada de la bandera de l'Estació Nàutica.

Per aquest motiu, durant tot el matí, davant del CIP, es duran a terme tot un seguit d'activitats aquàtiques gratuïtes. Només cal inscriure's a les oficines del Centre d'Interpretació de la Pesca.

"Aquest diumenge, davant del CIP, on hi ha les muletes, es realitzarà tot un seguit d'activitats aquàtiques en motiu de la inauguració de l'Estació Nàutica Costa Daurada de l'Ametlla de Mar. Es faran sortides amb caiac, amb el Tuna Tour, amb veler, batejos de submarinisme i moltes més", explicà Damià Llaó, Gerent de Turisme de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar.

A més, es lliuraran els premis del Campionat de Catalunya del concurs de fotografia submarina.


respostes a "Festa del mar"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 923,98 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007