Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

BLAUCAT, un projecte de promoció de les activitats marítimes

13 . Jun, 2013 a les 08:12
per gfigueres a La notícia del dia
2681 reproduccions
L'objectiu de la Direcció General de Pesca es crear una marca comuna que aixoplugui la diversitat d'activitats marítimes del país i que ajudi a promocionar el sector. La presentació del projecte va tenir lloc dimarts 11 de juny a l'Escola de Capacitació Nàutico-Pesquera de Catalunya a l'Ametlla de Mar.

La Direcció General de Pesca va presentar dimarts 11 de juny el projecte BLAUCAT a l'Escola de Capacitació Nàutico-Pesquera de Catalunya ubicada a l'Ametlla de Mar. Un projecte que preveu aixoplugar la gran diversitat d'activitats marítimes del país sota la Direcció General de Pesca creant una marca comuna de promoció. Per aquest motiu es crearan diverses comissions de treball per tirar endavant aquesta iniciativa. De fet, el calendari d'accions té com a fita la reunió del desembre del 2013 on es preveu l'establiment definitiu de les línies d'actuació i model de les activitats marítimes a Catalunya.
Així ho van exposar Jordi Siuraneta, Director General de Pesca i Afers Marítims, Toni Tió, President del Fòrum Marítim Català i Frederic Valls, Responsable d'Afers Marítims de la Direcció General de Pesca, i Director General de l'Escola de Capacitació Nàutico-Pesquera de Catalunya.
Des de la Direcció General de Pesca l'objectiu és que es sumin Ports Esportius, indústries nàutiques, Capitania Marítima, la Facultat Nàutica de Barcelona, Ajuntaments, Confraries de Pescadors i empresaris del sector. A més, evidentment, del sector pesquer amb activitats de pesca-turisme.
En la presentació es van fer públiques xifres reveladores com que Catalunya compta amb 352 centres d'activitats marítimes, amb 110.000 persones amb algun tipus de titulació per embarcacions nàutiques i es que es registren 150.000 immersions anuals a través dels centres homologats. Per tant, és un sector amb gran dinamisme econòmic segons la Direcció General de Pesca.
"El sector es juga molt , tots ens juguem molt. Crec que és una iniciativa que servirà per dinamitzar el sector i des de l'administració el que hem de fer es acompanyar-los, ajudar-los a fer-ho possible",  subratllava Jordi Siuraneta, Director General de Pesca i Afers Marítims.
Una de les accions paral·leles que duu per títol "El mar té sabor" té com objectiu impulsar el peix de la costa catalana unint turisme, activitats marítimes i gastronomia.


respostes a "BLAUCAT, un projecte de promoció de les activit..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 703,74 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 49
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007