Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Comunicats

15 . Oct, 2014 a les 14:04
2633 reproduccions
· El proper dia 31 d'octubre finalitza el període de cobrament en via voluntària dels rebuts de l'impost sobre béns immobles de naturalesa urbana i rústica, així com els de la taxa per la recollida d'escombraries de les urbanitzacions i els disseminats. L'horari de l'oficina de Recaptació és de dilluns a divendres, de 9.00 h a 14.00 h.

· L'Assemblea Territorial "La Cala per la Independència" organitza un autocar per assistir a la concentració convocada per l'ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA el diumenge dia 19 d'octubre a les 12.30h del matí a la Plaça Catalunya de Barcelona. Per tal de demostrar que seguim units i que tirem endavant per construir un nou país. El preu del viatge és de 10€. Els interessats poden apuntar-se a  Casa Ramonet.Les places són limitades.

· Les Dones Endavant organitzen un viatge a Agramunt el dia 4 de novembre per visitar el Museu del Torró i la Xocolata, a més d'una visita guiada per tot el poble. Esmorzar, dinar i autobús 12€. Tota sòcia interessada pot passar a apuntar-se de dilluns a divendres de 3h a 6h de la tarda per la Casa del Mar.

· El CAP comunica que ja ha començat la campanya de vacunació contra la grip. Tota persona interessada en vacunar-se pot passar a demanar hora.

· L'Escola de Música ofereix un taller de música per a mares embarassades. Dos sessions d'una hora a 15€ per a mares soles i 25€ per a mares més la parella. Per més informació podeu trucar al 977 45 60 46 o enviar un mail a: emma@ametllamar.cat

· La Regidoria de Festes informa a totes les entitats i associacions que durant aquest mes d'octubre poden  inscriure les pubilles  de la Candelera 2015 a l'oficina de Festes, a la segona planta de l'Ajuntament.

· La Regidoria de Festes informa a tots els joves nascuts l'any 1995 que vulguin formar part dels quintos a les festes de la Candelera 2015, que  poden passar a fer la inscripció per l'oficina de Festes a la segona planta de l'Ajuntament, fins el 30 d'octubre.

· La Regidoria de Formació comunica que properament es farà un curs de premonitor de Lleure per a joves en edats compreses entre 14-17 anys. Tots els interessats poden passar a informar-se al Telecentre o trucar al 977457269.

· La societat de caça la Cala comunica que el diumenge dia 12 d'octubre s'obre el període de caça.

· L'Àrea Municipal d'Esports informa que ja estan obertes les inscripcions de les activitats esportives d'hivern a les oficines del CEM La Cala.

· La Direcció General del Medi Natural recorda a totes les persones que ja es poden cremar restes agrícoles al terme municipal de l'Ametlla de Mar, a partir del dia 16 de setembre de 2014. Han de demanar permís a l'Ajuntament i han de donar un número de telèfon mòbil. Al mateix temps es recorda que no es pot fer foc per cremar restes a grícoles quan fa vent.

· La recollida de voluminosos és cada segon i quart divendres de mes. Cal trucar prèviament al telèfon 664 469 079 o a l'Ajuntament per apuntar-se.

· S'informa a tota persona que detecti alguna incidència en l'àmbit de les infraestructures, l'estat del mobiliari urbà o la seguretat vial i ciutadana que es pot posar en contacte a  incidencies@ametllamar.cat o al  977 45 60 00.


respostes a "Comunicats"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 705,16 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 112
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007